…Veckorna har precis passerat och jag har knappt fått tid över till annat, därav har bloggen återigen blivit lidande. Men det har knappt varit en enda händelselös dag, så gårdagen var riktigt välkommen då jag bara fick mysa till det med min son och man. ♡

Helgen 1-2 maj

På lördagen efter valborg träffade vi äntligen min svärmor som fick träffa vår son för andra gången, men första mötet för lillprinsen (som sov sist). Riktigt trevligt var det. Vi hann med tre parti plump innan hon for hem. Vi testade även ett nytt konditori som slagit upp nära mig och oj så goda dem var!!

På söndagen sedan tog vi det bara lugnt och njöt av en mer ledig dag innan denna händelserika vecka.

Vecka 18

I måndags startade veckan inte alls bra. Min man började återigen jobba heltid och lillen verkade påverkas av det. Men på tisdagen däremot blev det mer som vanligt och jag lyckades dubbelboka mig. Vi hade inbokat besök hos BVC och ICA matkassarna skulle komma mellan 8-11:00. Lyckligtvis fick jag leveransen i tid och hann ta mig till BVC. Inte alltid lätt! Till eftermiddagen kom min kära mor som gav mig lite avlastning så att jag fann tid till studier (närmare bestämt min hemtenta).

Onsdagen var det regnigt exakt hela dagen, så jag beslöt mig för att stanna hemma och ta det lugnt och försökte hinna med en massa plugg. Min bror kom över för planering inför min mans 25 årsdag och fick lite bebisgos. Torsdagen var en av mina favoritdagar på den här veckan. Det var nämligen första gången jag träffade en bloggaren Jasmine jag så länge velat träffa och vi var ute på promenad i ungefär 1,5 timme. Väldigt trevligt! Och när jag kom hem lyckades lillen sova i 1,5 timme i vagnen så att jag fick lite extra tid för hemtentan. Så underbart! Min mamma kom återigen hem till oss för att hjälpa mig med lillen och jag fick en himla massa gjort!

Fredagen var också en himla mysig dag. För det första blev vår lilla kille hela 4 månader. Det är ju helt sjukt! Jag satt hela morgonen (återigen med stöd av min mamma) och hela FM och tidig EM innan jag lämnade in hemtentamen vid 14:30. Så skönt men är inte ett dugg nöjd, men jag får kämpa vidare helt enkelt! Till EM tog jag åter en långpromenad med finaste J och det var lika trevligt som dagen innan!

Maken min kom äntligen hem ”tidigt” och blev champinjonburgare till middag. Till kvällen blev det självklart Masked Singer som jag självfallet somnade till…

…Så det blev att ta igen det på morgonen med en sovandes bebis i famn och en kopp kaffe i den andra. Vid 11:00 beslutade vi oss för att ta en långpromenad på ca 1 timme och utforska runtomkring där vi bor. Det bjöds även på strålande solsken och vi promenerade skönt nog utan jacka! Väl hemma tog vi det lugnt, tittade på hammarbymatch (vinst 3-1 mot Sirius) och njöt av egentid tillsammans, bara vi tre.

Dagens agenda

Idag ska vi över till svärmor för lunch. Blir både laxknyte och rökta räkor. Mums! Tråkiga med dagen är att vi egentligen skulle träffat min svägerska och kusinerna skulle äntligen få träffas. Men får bli en annan dag istället! Utöver det ska jag förbereda mig i den mån jag kan inför kursstart imorgon.

Jag hoppas ni haft en super fin helg! ♡

5 reaktioner till “En av de värsta…

 1. Jag uppskattar att du tog dig tiden att ses. ❤
  Bra kämpat denna vecka.

  Svar: Det skulle vara jättekul att träffa dig och lillen även på öppna förskolan. Känn dig varmt välkommen!

  Trevlig helg!
  Kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s