Ett år sedan

Idag var det ett helt år sedan som jag bekräftade att jag var gravid genom ett digitalt test. Fredagen den 1/5-2020 tog jag mitt första graviditetstest som visade positivt och vi ville för precis ett år sedan få det bekräftat via clearblues digitala test och veta hur många veckor jag varit gravid. Jag kan knappt förstå att det var ett helt år sedan idag och nu är den lilla krabaten hela 16 veckor (3 månader och 25 dagar) och inom kort blir han hela 4 månader!! Tiden går då galet fort må jag säga!

Första testet

Första testet år 2020 tog jag cirka 1-2 veckor innan jag fick ett plus på stickan och det testet visade negativt. Jag blev såklart ledsen men framför allt förvånad över att den inte visade ett positivt resultat, då jag hade i princip alla graviditetssymtom som man brukar ha i början. Troligtvis var det alldeles för tidigt att ta ett graviditetstest då man helst ska ta testet så nära menstruation som möjligt, vilket inte jag hade förstått. Sedan var jag väl lite extra ivrig då jag väntat på det här så länge och äntligen var det min tur!

Livet som mamma

Livet som mamma är underbart! Jag har länge velat bli mamma och nu när jag äntligen har min lilla son hos mig är jag såklart överlycklig. Familjelivet passar mig som handen i handsken och ser så fram emot alla äventyr jag får uppleva tillsammans med min son och min man. Jag är lyckligt lottad, det är då en sak som är säker! ♥

6 reaktioner till “Årsdag – dagen som kom att ändra vårt liv

  1. En så fin bild på dig och er lille G! Det värmer så att läsa ditt inlägg. Tack för att du delar med dig.

    Svar: Tack för kommentaren!

    Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s