Vilken underbar valborgsmässoafton jag har fått tillsammans med min familj!

Idag startade vi dagen med att stor rensa i vårt hem genom att få upp saker ur flyttkartongerna. Maken fick även upp gardiner som han igår borrade hål till. Så nu ser det mer eller mindre ut som ett hem – ÄNTLIGEN! Sen i tisdags har vi hunnit en del: på onsdagen kom två leveranser ifrån IKEA med en massa smått och gott, bland annat matbord med stolar, badrumsskåp, gardiner, saker till barn rummet och så vidare. Det blev montering för maken min och jag stöttade upp då och då, tog hand om lille man eller fixade upp kläder i min garderob som hittills inte fått komma till sin rätta plats. På torsdagen slängde min make allt som skulle slängas på återvinningscentralen, hämtade en ytterligare leverans hos IKEA, hämtade upp paket ifrån Clas Ohlson och ICA.

Vi fick undan lite under förmiddagen, men det var inte fören tills min bror kom hit under tidig eftermiddag och tog hand om lillen, som vi fick undan en hel del. Han hjälpte oss dessutom att flytta på vår stora Kallax-möbel till förrådet, så att vi enbart kan fylla barn rummet med det vi vill ha till honom. Lagom tills att mina föräldrar kom hit vid 18 blev vi färdiga, mer eller mindre. Missförstå mig rätt, det är fortfarande mycket att fixa MEN saker som för tillfället inte behöver ordnas med just nu och sovrummet behöver en liten make-over innan vi helt kan sätta oss i soffan och njuta. Det som är underbart är att vi idag fått upp gardiner i samtliga rum och vi är såklart nöjda!

Efter att vi snyggat till oss själva och inte enbart hemmet, ställde sig min underbara make och gjorde i ordning en tre-rätters middag till oss bestående av mozarella- och olivpaj med sallad och parmaskinka till förrätt, oxfilé med pommes duchesse och rödvinssås samt sallad till varmrätt och dumlepannacotta med dumlechips och hallon till efterrätt. Och som ni troligen förstår var ju allt supergott! Till det härliga goda skratt, viktiga samtalsämnen kom på tal och såklart en hel del gullande med vår son!

Nu har klockan slagit över till midnatt och redan första maj, vilket är en riktigt speciell dag för mig och min make – men det återkommer jag med.

Hoppas att er valborg varit underbar idag!

6 reaktioner till “Valborg 2021

 1. Godmorgon låter som en riktigt fin och mysig Valborg..Är din man kock?😊 Vi hade en mysig Valborg I alla fall så mysig som det går att ha nuförtiden.. god mat ja fläskfilé med gräddsås..🤗 hoppas ni får en fin 1:a Maj.
  👍

  Gilla

  1. Nej, min man är inte kock, däremot har han alltid haft ett intresse för matlagning. Vilket är något jag tackar oerhört mycket för, då jag är tvärtom och tycker inte alls att matlagning är någon vidare. 🙂

   Gilla

 2. Så skönt att ni fick undan så mycket och att er nya bostad börjar likna ett hem. Vilken god middag och vilken trevlig Valborg det blev för er del!

  Gilla

 3. Vilken fin valborgsmässoafton ni fick tillsammans! Skönt att ni fick fixat hemma och börjar komma i ordning. Middagen som din make gjorde ser god ut!

  Svar: Tack, vad roligt att du gillar sidorna för april i min bullet journal. Nu finns även ett inlägg om majsidorna att ta del av!

  Kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s