…Dagen med stormsteg! Imorgon går det stora flyttlasset mot Stockholm. Längtar efter denna dagen länge nu, blir som ett ljus i slutet av tunneln, trots att det är mycket kvar.

Flyttkaos dag 5, 6 och 7

I onsdags var det första dagen jag inte hade föreläsningar inplanerade (enbart inspelade), vilket innebar mer tid till flytten. Fortsatt rensning och vi fyllde flera flyttlådor. I torsdags hade jag föreläsning från 8-16. Jag fick emellertid tre böcker (kurslitteratur) sålda skönt nog. Hemmet blev dock lidande då jag hade fullt upp med annat, men efter 16:00 fixade vi ned en hel del i flyttkartonger. Maken min plockade ur vår hallmöbel medan jag tog mig an skrivbordet. Gemensamt gixk vi sedan igenom porslin och saker ur vårt förråd. Maken min var även en sväng till återvinningscentralen.

Idag har jag färdigställt mer eller mindre vardagsrummet. Samtliga böcker är nerpackade och båda våra kallax står i princip tomma. Super skönt! Vid 11:00 var vi till BVC för 3 månaders kontrollen och vaccin. Han fortsätter följa sin kurva fint och det gick även bra med vaccinet. Såklart blev han lite extra gnällig och skrek till vid själva sticktillfället. Annars har han inte fått feber skönt nog!

Tog med oss MAX till lunch hem efter vi varit hos Campusbokhandel och lämnat in kurslitteratur. Tre böcker gick inte igenom som de önskar att jag ska hämta/tillåta dem kassera, trist nog. Annars har allt gått smidigt och fint! Hade studiegruppsträff vid 13 till 15 och därefter startades nedpackningen igång igen. Fått ned i princip allt nu i samtliga rum, resterande kan jag och min mamma turas om att packa ned och ta hand om lillen. Dessutom kommer min bästa vän hit för att hjälpa till! Min ursprungsfamilj kom vid 20:00 och har myst med lillen som för engångsskull var vaken efter 20:00. Tillsammans har vi suttit och pratat, ätit gott och planerat morgondagen.

Nu behöver jag gå och lägga mig inför den stora dagen imorgon. Spännande! Hoppas er fredag varit minst lika händelsefull som vår har varit! ♡

3 reaktioner till “Vi närmar oss den stora…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s