…Underbart att jag nu har en ledig helg framför mig! Den lyxen har jag inte haft sen.. Oktober? November? Studierna har varit högt upp på prio listan och speciellt när jag behövt sitta med två stora uppsatser kort efter varandra.

Men nu är både B-uppsatsen och C-uppsatsen inlämnade för granskning och betygsättning av examinatorn. Förhoppningsvis räcker min revidering efter ventilationen långt, om inte tillräckligt. Men jag har som sagt inga höga förhoppningar på mig själv.

I tisdags var den stora ventileringen där jag skulle kritiskt granska en annan C-uppsats gjorda av mina studiekamrater och därefter försvarade jag min uppsats. Jag tror det gick bra på båda delarna och efteråt har jag fått många kommentarer som krävde omfattande revidering. Som jag nämnt tidigare hoppas jag nu att det är tillräckligt så att jag slipper revidera större delar sen inför publicering på DIVA-portalen.

Jag vill dock hävda att det inte varit enkelt av olika anledningar.

1) Jag blev otroligt sjuk efter ventileringen och fick influensa symtom. Under hela onsdagen låg jag i soffan och det mest ansträngande jag gjorde var att amma. Jag förmådde inte sitta vid datorn ens för revidering. Tacksam över att det var en vanlig förkylning och inte covid-19.

2) Jag är ensam på omfattande revidering. Det är mycket enklare att vara två personer som kan dela upp sinsemellan och hinna på 2,5 dagar. Jag fick 1,5 dag på mig (då jag satt hela torsdagen och under fredagen tills 20 minuter innan inlämning) ensam.

Så tacksam på flera olika plan. Tacksam över att jag har fina studiekamrater som jag kunnat ventilera till när jag suttit fast och tacksam för fina vänner som stöttat och funnit tillhands. Men främst är jag tacksam över min älskade familj som längs processens gång hjälpt mig finna orken och motivationen till att slutföra C-uppsatsen. Jag hade aldrig klarat att utföra C-uppsatsen utan mina underbara familjemedlemmar. ♡

Denna helg kommer dock inte innebära vila. Helgen innefattar att sälja av möbler till IKEA inför flytten och om tid/ork finns behöver vi påbörja packning inför flytt. Spännande med en flytt så snart inpå, vi är himla förväntansfulla att få komma tillbaka till Stockholm och bo nära våra ursprungsfamiljer igen. Behövs när man har skapat en familj själv och även tillåta G mor- och farföräldrar få skapa en kontakt med vår lilla bebis. Så viktigt för oss!

Önskar er alla en superfin helg! ♡

2 reaktioner till “Det är helt magiskt…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s