Åh härliga Sälen. Du har bjudit på ännu en fin vecka som resterande år. Detta år vart dock annorlunda eftersom jag åkte dit med min son för första gången och jag åkte inte skidor. Jag vågade inte riskera gällande snittet, även fast att jag sen cirka 2 veckor ska vara läkt.

Istället sätt jag och ruvade i vår stuga. Gjorde en insats att plugga via min pappas dator nät G sov på FM och tog promenad på EM. När alla i familjen slutat åka för dagen mös vi hemma med after ski. Och under två kvällar spelade vi Yatzy. Resterande av dagarna var vi så trötta att jag ibland gick och sov med G klockan 20:00.

Den obligatoriska varma chokladen med grädde och marshmallows intogs. Fler än en gång. Även fast att det var semester intogs en aning för mycket sötsaker, men det kör jag en detox på nu när vi är hemma igen.

Min bror följde inte med detta år, cilket kändes himla konstigt då han alltid följer med. Men precis som jag haft flera år i rad fick han förhinder på grund av jobb. En annan konstig känsla var att jag valde att inte gå in i alla möjliga affärer. Det är också en obligatorisk sak att göra – köpa något från Sälen att ha hemma och bara njuta av att titta på en massa krimskrams. Men eftersom det är pågående pandeemi kändes det inte rätt, däremot kilade min familj in på Sälens choklad och min man köpte med oss två chokladkakor hem. En med mjölkchoklad med polkagris och den andra var vit choklad med blåbär. Ska bli spännande att testa!

Till nästa år hoppas jag pandemin är över. Då kan jag njuta av affärer precis som tidigare år. Jag kommer dessutom ha ett barn som är över 1 år och kommer kunna åka skidor fast under andra omständigheter (åka några backar till skillnad från en hel dag förr). Det ska bli mysigt såklart! ♡

Resan dit gick bra med lillen. Och resan hem gick också bra, förutom att vi behövde stanna en gång för amning och smått gnällig på grund av att han var uttråkad. Annars fungerar långresor alldeles ypperligt, vilket känns himla skönt. Ska bli spännande att se i äldre ålder hur vår älskade prins upplever bilresor som mysiga då.

Kan även tillägga att igår var jag ute på min allra första barnvagnspromenad ensam med G. Det var en speciell känsla, men underbar! Eftersom jag studerar på heltid hemma och N är pappaledig på 50%, så blir det att vi tar gemensamma promenader. Igår kände han dock att han inte orkade, så blev att ta sig ut själv, vilket egentligen inte var något märkvärdigt mer än att jag drog vagnen istället för min man (som alltid annars tar vagnen). ♡

Ha en super fin lördag!

4 reaktioner till “Sälen 2021

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s