..Men ändå blir bra i slutändan. Det är något som har hänt mig nu den senaste veckan. I lördags (13/3) åkte jag med min familj till Sälen för att spendera vecka 11 här i vanlig ordning. Jag och min man packade färdigt kvällen innan och det var endast småsaker som inte packades ned fören lördag förmiddag. Min man, som packar in allting i bilen medan jag är med vår son, hörde efter med mig om vad som skulle med av mina saker och jag informerade vidare om vilka väskor som skulle med till Sälen. Men eftersom vi har en son på 2 månader som behövde både ammas och få en ny bytt blöja innan avfärd så beslöt sig min man åka iväg en sväng till matbutiken medan jag pysslade hemma med G. Tror ni inte då att jag beslutar mig för att ta undan den livsviktiga väskan från all packning, lade den i soffan och packade lite till? Jo, det gjorde jag minsann och ni kan då tänka er att den står faktiskt kvar där jag lämnade den när vi for till Sälen.

Vad fanns då i denna livsviktiga väska? Jo, bland annat fanns min dator i den. I vanliga fall skulle jag vilja hävda att det är en materiell sak som egentligen inte är nödvändig, men nu när jag skriver min C-uppsats är den livsviktig. Speciellt när det inte är långt kvar tills uppsatsen ska vara inlämnad. MEN nu visades det sig att jag kunde låna min pappas dator medan han är ute i skidbacken. Detta har gjort det möjligt för mig att åtminstone kunna skriva lite smått på min uppsats. Dessutom har jag varit klok att sammanslå min Word med min email, vilket gör att jag kommer åt vissa nödvändiga delar till min C-uppsats.

När tillfälle ges har jag kunnat sitta med uppsatsen ändå. Det är jag himla tacksam över!

Har ni varit klumpiga som mig och glömt något viktigt när ni åker på semester?

4 reaktioner till “När det inte riktigt går enligt planering..

 1. Jodå jag har även glömt det viktigaste.. Jag skulle på utbildning till Östersund mitt i vintern och kallt, hängde fram tjockaste vinterjackan och min goaste sjal, min kollega kom och hämtade mig och så påbörjade vi den 50 mil långa färden.. Vi checkade in på vandrarhemmet när vi kom fram på kvällen.. Dagen efter när vi skulle gå till utbildningen så hittade jag inte jackan och sjalen, insåg att de hängde kvar hemma på köksstolen… Folk som var påpälsade tittade storögt på mig som bara hade kavaj i blåsten och kylan. När utbildningen var klar och vi for hem var det den värsta snöstormen den vintern, det var då bilarna satt fast i snödrivorna vid Gävle kusten.. Tur vi inte fick något knas med bilen för då hade jag nog snabbt frusit ihjäl..

  Gilla

 2. Men vilken otur! Så skönt att du kunde låna din pappas dator och på så sätt jobba lite.
  När jag skrev mitt examensarbete råkade husse radera hela arbetet. Tack och lov är han mycket kunnig inom datorer och kunde återskapa det igen men paniken var nära.

  Gilla

 3. Nej men fy så segt, men skönt att det kunde lösa sig i alla fall! Senast jag glömde något viktigt var när jag var i Australien och lyckades lämna kvar batteriet till kameran i laddaren i boendet och fick gå en hel dag och släpa på en väska full med kamerautrustning som jag inte kunde använda, haha! Som tur var handlade det bara om en dag och inte hela resan 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s