…Var den stora dagen kommen. För hela 6 månader sedan stod jag och min make framför en vigselförrättare i Nora och sade ”ja” till varandra. Det var en av mina lyckligaste dagar och en dag jag sent ska glömma. Det var även dagen då jag fyllde hela 24 år. Dagen till ära tänkte jag visa er vår otroligt fina svit vi bodde i på Elit Hotell i Västerås. Detta fick vi i bröllopspresent samt födelsedagspresent av mina föräldrar, vilket var himla fint och underbart.

Det var FANTASTISKT fint! Det var avskilt från sällskapsrum, sovrum, hall och badrum. Lite som en lägenhet bodde vi i, minus kök. Jag förstod inte alls först att detta var vår svit, jag gick bara runt och tittade och sade ”vad fint”. Vi åkte aldrig på någon smekmånad, utan detta ansåg jag och min man som en bröllopsresa. Och vad kunde bli bättre än att dela vår bröllopsresa tillsammans med min familj!?

När vi kom till Västerås satt vi i detta sällskapsrum, umgicks och åt alla dessa goda frukter och choklad. Vi passade även på att skåla med Prosecco (blev dock Nonsecco för min del) till allt detta gotta. Vi tog oss en paus inför middagen som bestod av två rätters (förrätt och efterrätt) där jag åt en Skagentoast till förrätt och Schnitzel till varmrätt. Tanken var att äta en god efterrätt också, men det var inga direkta som lockade mig och vi samtliga var oerhört mätta. Restaurangen vi åt på hette Nya hattfabriken och allt var väldigt gott!

Till kvällen gick vi allihopa till våra rum för att vila upp oss då klockan var runt 22:00. Jag och min man tog oss ett härligt bad i Jacuzzin innan läggdags. Och då måste jag tala om för er att jag var OERHÖRT trött efter denna händelserika dagen då jag var gravid i sjunde månaden.

6 reaktioner till “För 6 månader sedan…

  1. Wow vad fint hotellrum och härligt med lyx, Västerås är ju vårt läns största stad och i normala tider är det till Erikslund man åker och handlar…Grattis till 6 härliga månader med en lillprins nu ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s