Jag har tidigare informerat er om att det kommer ske en förändring inom snar framtid för mig och min familj. Det är en förändring som vi väntat länge på och nu när allt i princip är klart är det svårt att begripa.

VI HAR BLIVIT MED LÄGENHET

Det stämmer. Redan förra måndagen fick vi tillträde till vår nya lägenhet och det är inte bara det som är underbart. Nä, utan vår nya lägenhet ligger i Stockholm – vilket innebär att vi inom snar framtid kommer att flytta från Örebro!

Vi är galet glada över denna nyhet och förändringen kommer göra oss gott. Både för livskvalitén och för bådas möjlighet att få jobb vi trivs med.

Än har vi inte beslutat helt när vi ska flytta. Det har uppstått komplikationer som vi förhoppningsvis kommer lösa sig inom kort. Sedan är det väl smartast att slutföra C-uppsatsen innan jag påbörjar nästa, stora projekt.

Vi har varit i Stockholm för att titta på lägenheten och vi är såklart väldigt nöjda över våra ca 81 kvm. Detta innebär att vår älskade son får ett eget rum, vi får ett sovrum och öppen planyta mellan kök och vardagsrum. Precis så som vi vill ha.

Nackdel är att många av de 81 kvm gått till att få en stor och avlång hall. Det hade varit mycket bättre om dessa kvm istället gått till att få ett större rum (de vi har är på 9 kvm och 13 kvm) eller att köket och vardagsrummet hade blivit större (då det räknas att köket är på 13 kvm och vardagsrummet på 17 kvm. Men detta är något vi själva kan styra över). Men man kan dessvärre inte få allt man önskar, så vi är så klart väldigt glada. Och glada över att kunna flytta till ett område som är nära till allt och mina föräldrar. Precis vad vi önskat!

Mer information tillkommer och i ett annat inlägg planerar jag att skriva våra erfarenheter av att bo i en annan stad och sedan blir det att ni får ta del av vår flytt, precis som tidigare flyttar. Jag och min man har blivit expert på att flytta då vi lyckats flytta 3 gånger sen 2017 och då har jag inte räknat in att jag bodde cirka 1 månad hos mina morföräldrar och cirka 1 månad på Airbnb.

Återigen ska detta bli sjukt roligt, även fast det har sina nackdelar att flytta också. Vi kommer få mycket stöd från min familj och min bästa vän önskar hjälpa oss, vilket hon mer än gärna får göra!

Önskar er en fin tisdag idag!

25 reaktioner till “Stor nyhet avslöjas

 1. Grattis till ny lägenhet, det är inte lätt att få tag på boende i Sthlm så där har ni haft tur.
  Oj tre gånger på tre år, fördelen är ju att man rensar lite när man flyttar, men de tär ju ändå ett projekt, skönt att ni redan har hjälp.

  Gillad av 1 person

  1. Tack! Självklart hade vi tur att få denna bostad, men inte bara tur. Jag har stått i kö i cirka 10 år och nu äntligen fanns en ledig lägenhet som matchade mina kö poäng 😍🙌🏻

   Gilla

 2. Grattis till nya lägenheten och så roligt för er! Med tanke på hur svårt det är att hitta bostad i Stockholm så kanske man inte alltid hittar den optimala lösningen. Vår son har äntligen efter sex år med andrahandskontrakt köpt en lägenhet på Kungsholmen. Den är inte så stor men priserna i centrala Stockholm är inte att leka med. Så skönt för er att få nära till dina föräldrar nu när ni har G!

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s