2 månader

Jag kan knappt förstå det. Igår blev vår lilla prins hela 2 månader gammal. Vart tar tiden vägen!? Det känns som om det var nyligen vi låg på operationsbordet, men det var för mer än 2 månader sedan (8 veckor + 4 dagar). Samtidigt känns det som om vi alltid haft honom hos oss, hur kan man ens förklara det på ett bättre sätt?

Hans 2 månaders dag firades in med en långpromenad med mamma, pappa, mormor och morfar och vi var även och tittade på en lägenhet. Sedan fikade vi till kvällen och större delen av dagen hade han på sig denna fina body med kavaj på. Så fint!

Han är fortsatt lugn och enkel att hantera. Även fast att jag är i behov av att vakna varannan – var tredje timme på natten, känner jag mig oftast pigg och utvilad på morgonen. Lillen är också väldigt morgontrött och vill gärna fortsätta och sova när han vaknar på morgonen och ibland kan vi få sovmorgon till efter 07:00. Allt ser finemang ut hos BVC och han har fått sin första dos av ROTA-vaccin.

Så lycklig över att ha honom och han förgyller verkligen vårt liv ♥

7 år och 3 månader

Den 7:e varje månad har alltid varit speciell för oss, sen december 2013. Igår var det dessutom min och min makes månadsdag och trots att vi egentligen inte firar dessa dagar så är dem ändå speciell. Helt galet ändå att vi varit ihop så länge och fler år kommer det att bli. Jag är så tacksam över att han är pappa till mitt barn. Jag är även tacksam över att det är vi två och att vi har gift oss. Under våra 7 år ihop har vi varit med om så mycket – vi har både flyttat stad, flyttat runt i staden, skaffat hund och allt som hör därtill, vi har skaffat barn och gift oss samt att vi har köpt bilar och sålt min bil. Det där är bara få saker av många som vi varit med om på senare tid och det ska bli så spännande med nästa äventyr vi inom kort kommer befinna oss i. Men mer om det senare! 

8 reaktioner till “Månadsdagar

 1. Så härligt att det går så bra och att ni känner att er sömn fungerar, så söt i sin outfit. Vi gav aldrig vår tös ROTa vaccinet, men är det något de gör på alla barn nu?

  Gilla

  1. Förlåt för sent svar!
   Ja, det ingår nuförtiden som ett av de alla vaccinationer som ges till spädbarn. Detta för att forskare har studerat varför barn tenderar att hamna på IVA när de är så små pga maginfluensa. Såklart kan man tacka nej, liksom vid de andra vaccinationerna, men vi ville vara på den säkra sidan och ge honom det 😊det är inte via sprutform heller utan vätska som tas oralt. Smarrigt säger vår lilla grabb medan andra skriker tydligen då det inte smakar gott. 😅

   Gilla

 2. Tiden går verkligen fort man blir verkligen förundrad.. Jag tycker också att du nyss var gravid och snart skulle bli mamma…. Hoppas att lägenhetsletandet går bra.. Kram 🤗

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s