Jag vill slå ett extra slag för hur underbar Twistshake företaget är! Många av er är väl medvetna om vad Twistshake företaget erbjuder, men utöver att de har underbara produkter har dem dessutom himla bra produkter för ett rimligt pris. Det jag verkligen tycker om med detta företag till skillnad från övriga företag. 

Använd gärna min rabattkod: Knaseliet55 och få 55% rabatt på alla deras produkter!

Annars då? Det var länge sedan jag skrev en uppdatering om hur det går här hemma, både angående skolan och med familjen. Det händer så mycket i våra liv just nu som jag så gärna skulle vilja dela med mig av – men väntar lite ytterligare för att sedan gå ut med vad som väntar skall! 

Annars går det bra. Lillen är nu 1 månad och 3 veckor (51 dagar) och inom kort blir han 2 månader. Tiden springer verkligen iväg! Men oj så vi njuter här hemma. Även fast det ibland kan vara kämpigt, speciellt att få ihop tiden med C-uppsatsen och allt som hör till hemmet. Jag känner ett större behov av att få spendera tid med min son än att sätta mig och läsa igenom cirka 107 artiklar, även fast att det är ett himla intressant ämne jag skriver om. Men det är väl helt förståeligt. Annars utvecklas lillen som det ska och vi njuter för fullt, vi tre. På måndag vankas besök hos BVC för det berömda ROTA-vaccinet.

Denna vecka har varit väldigt speciell. Jag har knappt varit utan vår son sen han föddes, maximalt 4 timmar sedan han kom har jag varit borta från honom och knappt ens det. Men denna vecka hade jag verksamhetsförlagd utbildning (VFU) och innebar att jag var borta ifrån honom i cirka 8 timmar per dag. Inte det roligaste, i alla fall inte måndag morgon. Men praktiken var lärorik och intressant, så på så sätt är jag glad att jag genomfört den!

I onsdags var det en väldigt speciell dag, då många händelser skedde. Först och främst behövde jag sjukanmäla mig under onsdagen för att uppsöka vård för mitt kejsarsnitt. Under tisdagen hade jag lagt märke till en rodnad som man ska vara uppmärksam på så att det inte utvecklas till en infektion i livmodern. Jag fick en tid hos läkaren under eftermiddagen och denna läkare var inte ett dugg orolig över rodnaden. Han misstänkte snarare att jag bara har en känsligare hudkostym (som jag förövrigt har) och att det kommer bli bättre med tiden, då snittet får läka ihop i lugn och ro. Därefter sålde jag och min man min Suzuki Swift – 18, som jag såklart saknar enormt mycket samtidigt som jag tycker det känns skönt att ha den såld. Som jag tidigare skrivit visste vi att vi behövde sälja min Swift, så då var det bättre att göra det redan nu. Det var väldigt intressant och vi blev ännu en erfarenhet rikare!

Dagarna går annars ut på att ta härliga promenader tillsammans och jag försöker lägga ned så mycket fokus jag kan på min uppsats. C-uppsatsen ska inte vara inlämnad fören den 9 april, men det är ett stort arbete på 10 veckor som jag behöver traggla mig igenom. Dessutom fick jag och min kamrat ett icke godkänt betyg på vår B-uppsats vi är i behov av att revidera för att få ett godkänt betyg. Hoppas att det kommer gå mycket enklare än vad jag tror! Nu blir det att kolla på melodifestivalen och sedan är det dags för att sova. En trött mamma som får sova = happy mom! ♥

3 reaktioner till “Uppdatering – 27/2-21

  1. Tack för att du delar med dig. Heja dig som genomförde VFU så snart efter förlossningen! Lycka till med det fortsatta skolarbetet.

    (Sent) Svar: Tack för kommentaren. När vår lillprins blev några månader och tiden hemma kändes trygg kunde jag sakna att träffa andra, därav är det så uppskattat att vi erbjuds öppen förskola utomhus nu när vår lille är ett halvår.

    Kram

    Gilla

Lämna en kommentar