Det är med en stor sorg att jag idag behövde säga hejdå till en förtrogen vän. I 2,5 år har jag haft denna pärla men idag behövde vi dessvärre sälja av denna för ett nytt äventyr.

Fredag den 31 augusti 2018 köpte jag denna goding och två år innan dess hade jag suktat länge efter just denna bil. Men nu var det dags av förklarliga skäl sälja bilen då vi inte är i behov av två bilar och en onödig utgift varje månad. Därmed känns det som en lättnad att spara in pengar på att endast ha en bil och känns skönt att ha gjort detta nu istället för senare. Vi visste att bilen skulle säljas inom de närmsta månaderna och kände därför att det lika gärna kunde ske nu.

Kommer att sakna min älskade bil men också otroligt tacksam över att ha fått ägt en Suzuki Swift (årsmodell 2018) som jag alltid drömt om att få göra. ♡

6 reaktioner till “Sorg och lättnad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s