Förra helgen då vi befann oss i Stockholm bjöd vi över min faster med man. För mig är det en självklarhet att trots Corona vill jag att de som står mig närmast ska få träffa honom, om så bara på håll.

Min faster med man kom över på alla ♡ dag för en fika. De hade med sig lite presenter till vår älskade prins, som uppskattades mycket av både barn och föräldrar ♡

Av dem fick vi otroligt fina kläder i storlek 62! Så himla härligt att få i större storlek då lilla gubben växer så det knakar. Snart har han vuxit ur storlek 50 och vi använder mycket i storlek 56 som inom kort även de kommer växas ur. Hängslen är något jag tycker är UR GULLIGT och har två stycken hemma jag försöker använda så gott det går innan han växer ur dem. Älskar även bodyn, stilren och neural, precis i min smak!

Sedan fick vi också ett gosedjur – hunden Henry. Han är så otroligt mjuk och underbar att gosa med. Vår son är såklart lite extra förtjust i gosedjuret och har både somnat med den och lekt lite krystat med mammas hjälp. Så fort han varit lite missnöjd har jag lagt ned detta gosedjur hos honom och han har snabbt blivit lugn. Kanske blir hans snuttis till slut!

14 reaktioner till “Gåvor på alla ♡ dag

 1. Vilka fina presenter och visst är det roligt och viktigt att visa upp familjens nytillskott. Vår son har inte träffat lilla I än men det får han göra om ett par veckor när han kommer ner från Stockholm.

  Gilla

 2. Fina söta plagg 🙂
  Svar: jag har inte haft några problem med läkandet av mitt kejsarsnitt, hoppas ditt läker fint också! 🙂

  Gilla

 3. Så väldigt fina kläder ni fick av din faster med man! Jag älskar byxorna och tycker liksom du att hängslebyxor är himla sött.

  (Sent) Svar: Tack för orden, kul att mina dagloggar kan inspirera.

  Kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s