Twistshake är ett företag som har nödvändiga och bra produkter för oss föräldrar och för våra bebisar. Deras produkter är både praktiska, fina och känns exklusivt. Jag har fått äran att bli en av deras ambassadörer under tiden jag var gravid och jag är himla nöjd över alla samarbeten jag hittills gjort tillsammans med dem. Jag har både fått nappar, nappflaska, nallar i form av skallra, gosedjur och snuttefilt samt skötunderlägg och bitring. En massa underbara saker som jag vet gynnar mig och min älskade son.

Den här gången har jag fått hem fem nya produkter som både gynnar oss nu men också senare. Jag blev glatt överraskad då jag öppnade paketet min älskade man hämtade ut och såg att det innehöll en massa fint som jag önskat få hem från Twistshake.

Däri innehöll bland annat: • 10 engångshaklappar. • 3 vita barnskedar med grått mönster. • en vit nappflaska, anpassad för bebisar från 2 månaders ålder (M). • Formula container. • 2 squeezebags.

Haklappar

Haklappar är inget vi hittills börjat introducera. Vår lilla kille tycker det är jobbigt ibland med en dregglis, så ska bli spännande att få se hur han reagerar sen när det är dags. Tills dess är det bra att ha hemma och jag älskar verkligen mönstret på dessa och hur praktiskt det är att ta med i skötväskan. Det kan även vara praktiskt för en bebis som spyr mycket, för att skydda kläderna. Hett tips!

Skedar och squeezebags

Eftersom G ännu är för liten för att äta själv så har vi enbart använt sked till D-droppar och någon enstaka gång bröstmjölk. Han tittar med förväntan på oss när han ser en sked komma mot munnen, i hopp om att det är mammas grädde, men blir rätt fort besviken då det är D-vitamin och solrosolja han får på tungan haha. Dessa kommer att komma till användning, både för D-droppar men också sedan när han börjar äta. 🙌🏻

Squeezebags, eller som vi i Sverige kallar det för: klämmisar, kommer också vara himla härligt att använda sig av sen. När jag hjälpte till att ta hand om min brorsdotter gick många slantar på att köpa in klämmisar till henne. Hur praktiskt är det inte att kunna göra egen fruktsmoothie hemma för att sedan portionera ut i dessa återanvändbara påsar!? Definitivt något jag kommer använda mig av sen när han börjar äta mellanmål och hoppas på att få hem fler av! 🙏🏻

Behållare och flaska

Jag skulle kunna bada i flaskor. Jag har både fått från Twistshake, från ett annat samarbete, babyboxarna och sedan köpte jag och maken min ett x antal med märket Philip Avent. Det är Philip Avents nappflaskor vi hittills introducerat till honom då vi hört att den ska efterlikna bröstet och att bebis behöver kämpa för att få ut mjölk. Men när han blir lite större kommer han att kunna använda andra flaskor och då är denna guld värd! Denna är från 2 månaders ålder, något lilla gubben inom kort blir!

Denna behållare kommer jag också älska. I denna behållare planeras det att förvara hans mjölkersättning (som vi har i nödfall) och sen när det blir aktuellt hans gröt. Behållaren är stilren och rymmer mycket. Dessutom får man med en portionerings sked som är himla tacksamt!

Som ni kanske förstår är jag himla nöjd och jag bjuder gärna på mina åsikter och omdömen om produkterna. Gå gärna in på Twistshake.com och handla något praktiskt och fint till er bebis/barn. Ni kommer inte bli besvikna!

Med min rabattkod: knaseliet55 får ni 55% rabatt på hela sortimentet! ♡

4 reaktioner till “Samarbete med Twistshake

  1. Fina produkter!

    (Sent) Svar: Tack för att du tog dig tid att lämna en kommentar. Kul att du berömde min tårta. 🙂

    Återigen, heja dig som genomgick en förlossning! ❤

    Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s