Vad är finare än uppskattning från den man älskar? Idag åkte min man iväg till Ica för att hämta våra matkassar. När han kom hem sade han att jag inte behövde vara i köket och jag gick lydigt därifrån och satte mig i soffan. Efter en kort stund kom han ut till vardagsrummet med 7 tulpaner i en vas! ♡

Blir så varm i hjärtat av en sådan gest. Mer krävs inte för att veta att jag är lyckligt lottad som har honom i mitt liv. Så fint att dagen innan sitta och planera att han ville ge mig tulpaner och hela tiden vetat om att när han åkte iväg för att hämta kassarna skulle han överraska mig. Hur man ens kan hålla på sådant är jag imponerad av, då jag själv är dålig på att överraska haha.

Kärlek på hög nivå. Så är det verkligen och jag önskar alla dagar vore perfekt och att jag är den bästa frun. Men det vore att leva i en lögn då vi fortfarande är mänskliga. ♡

Inte nog med att jag fick otroligt fina tulpaner av min man, utan jag beställde även Blombud igår till min bästa vän som fyllde år. Ville ge henne något på hennes födelsedag när vi fysiskt inte kan träffas. Såklart var det tulpaner som skulle skickas, man ska passa på då det är säsong för dem! ♡

7 reaktioner till “Tulpanvecka

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s