Glad alla ♡ dag. Hur firar ni denna dag?

Själv firar jag dagen tillsammans med min ursprungsfamilj i Stockholm. Andra gången vi är här efter förlossningen och såklart blir det en himla massa mys mellan barnbarn, morföräldrar och hans morbror. ♡

Dessutom firas dagen in då vår prins får träffa min faster med familj för första gången. Blir ett kärt återseende då vi inte träffats sen sommarn och blir lite alla ♡ dag fika med mammas goda kärleksmums. Vi blir även kvar en extra dag här så det blir att mysa till det extra!

Hur är det annars? För mig är det bra. Dock verkar det gå åt fel håll med läkningen efter kejsarsnittet. Jag har behövt uppsöka vård hos gynakuten för att det började vätska från snittet. Förhoppningsvis går det inom kort åt rätt håll och jag slipper gå på antibiotika. Allt är även bra med min familj, vi myser hemma och tar sköna promenader tillsammans. Var nyss även på 1 månads kontroll hos BVC där allt såg hur fint ut. Precis vad nyblivna föräldrar vill höra!

Med studierna går det hyfsat okej. Det är full fokus på C-uppsatsen och jag gör det jag hinner med så att säga. Jag prioriterar alltid mig och mitt barn före studierna men är tacksam över att N är hemma med oss på pappaledighet så att jag hinner med studierna. Jag har även fått tillbaka ett resultat på enkättententamen jag behövde revidera i januari. Jag blev godkänd och kan nu lämna det arbetet bakom mig och fokusera på det som nu ligger framför mig. Tyvärr ligger jag efter med en tentamen i statistik jag behöver göra om i augusti och en hemtenta jag ännu inte fått svar från. Håller alla tummar och tår att jag sen kan ta examen med 0 rest tentor! ♡

Jag hoppas att ni får en himla fin alla ♡ dag idag! ♡

6 reaktioner till “Alla ♡ dag

 1. Vi firade inget speciellt men hos den lilla familjen i lördags och åt fastlagsbullar. Så skönt att allt går som det ska och hoppas att snittet vill läka ihop fint också.

  Gilla

 2. Skönt att läsa att ni mår bra och hoppas att du klarar av alla prov så att du blir klar och kan koppla av.. Vi hade det mysigt hemma på Valentine 💕 ge din lilla prins 🤴 en puss och ha en fin vecka.. Kram 🤗

  Gilla

 3. Grattis till tentan 🙂
  Vilken fin helg ni hade.
  Jag har aldrig firat alla hjärtans dag och gjorde det inte i år heller. Jag valde dessutom bort sällskap, jag ahr nog blivit en riktig enstöring, haha

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s