God kväll allihopa. Kvällstid och nattetid känns som om det är då inläggen lyckas färdigställas. Dagtid är det antingen studier, min prins eller spendera tid med min make som tar upp större delen av dagens timmar. Dock gör det mig ingenting, även fast det såklart är tråkigt att inte hinna uppdatera bloggen samt besöka era fina bloggar! Men så är det tyvärr när man är nybliven förälder. Hur länge kan man ens säga att man är det?!

Idag blir vår lilla prins hela 1 månad gammal. Jag kan knappt tro det själv! Jag har alltså varit mamma i en hel månad och det var exakt en hel månad sedan vi låg på BB och jag börjat få tillbaka känseln efter kejsarsnittet. Galet så fort tiden springer iväg! Men trots det har jag verkligen njutit av tiden som mamma. Och jag har verkligen njutit av att ha min man hemma tillsammans med oss på heltid. Vi har bra dynamik och samarbetar tryggt med varandra, vilket vi ofta får höra även syns utåt 🙏

Kärleken till vår son är obeskrivlig och tiden tillsammans med honom är även den obeskrivlig. Tacksam att just han kom in i våra liv och tacksam över att han är så go som han är! Jovisst har även jag och min man fått ordentliga prövningar då lille skrutt skrikit sig otröstlig vissa kvällar. Men skönt nog, som i de flesta fallen, sker det i perioder och vi hanterar alla prövningar fint och med en klackspark. Om jag nu så får ”skryta”. Vi har kört på ”sunt förnuft och logiskt tänkande kommer man långt med” metoden som föräldrar, vilket passat alla tre bra! ♡

Ja, och vad har hänt sen sist? Det har varit fokus på examensarbetet där jag behövt fundera ut en bra frågeställning, syfte och så vidare. Det har även tagits promenader och hela den vecka har vi haft strålande solsken och blå himmel! Magiskt och så vackert när det glänser mot snön. Hoppas vi fortsätter få detta väder så vi kan njuta till fullo. Jag hoppas på detta väder även i Stockholm då vi inom kort kommer åka dit igen. ♡

Något som också hänt är att jag tillagade Scones till frukost igår. Jag tänkte lyxa till det både för att det var lördag och vi hade inte frukost hemma. Perfekt! Vi har även myst till oss framför både talang och Melodifestivalen. Allt startar nu, vilket bara är roligt! Annars har inget direkt hänt utöver det vanliga och plugg.

Jag hoppas att ni haft en super fin vecka 5 och att ni imorgon får en bra start på vecka 6! ♡

6 reaktioner till “1 månad ♡

  1. Jag kan relatera till det du skriver om att ha en liten hemma. Fint att ni är ett team som föräldrar till er lille G. Fortsätt njuta av föräldraskapet och den första tiden med liten. ❤

    (Sent) Svar: Tack för din kommentar!

    Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s