Det är så himla tråkigt att inte hinna med bloggen som tidigare. Det handlar inte om att vi har en bebis som är 27 dagar gammal, utan på grund av allt kombinerat. Det är studier, spendera tid med familjen, både jag och N har ärenden och amning en gång per timme/varannan timme. Även fast våra dagar brukar starta vid 06:00 så går dagen fort fram minst sagt!

Sen senast har egentligen inte mycket hänt. På fredagen den 29/1 tittade vi på talang i den mån vi kunde och vi har tagit oss iväg på vår obligatoriska promenad under fredagen samt en gång under helgen. Så skönt! Det har varit soligt med klarblå himmel nu i flera dagar, vilket vi tacksamt tar emot! Från och med onsdags till söndag 23:30 satt jag med min uppsatsplan inför C-uppsatsen. Det har varit påfrestande, men jag hann och verkar som jag fått till det rätt okej! På tisdagen opponerade jag på någon annans arbete/responderade på mitt egna som gick bra! Fått ett tips jag ska fundera över inför den stora uppgiften.

I måndags var vi på BVC och han går fortfarande upp i vikt och via uträkningar får han i sig bra mängd per dag skönt nog! Han växer även och följer sin kurva så det är skönt att höra. Denna onsdag har bestått av promenad, plugg efter förmåga och spendera tid med min kära familj. ♡

Som sagt har nu C-uppsatsen i princip startat. Jag har ett ämne jag är intresserad av att skriva om. Får se om jag behåller min ursprungs idé eller nischar in mig som läraren rekommenderar. Annars har jag idag blivit godkänd på opponering/respondering på B-uppsatsen och fått tillbaka resultatet av statistik tentamen som dessvärre visade U. Har därmed en uppsamlingstenta i augusti, tyvärr.

Hoppas att allt bara är bra med er! ❤

5 reaktioner till “Nattord hos en trött mamma

  1. Det är verkligen inte konstigt att du inte hinner med bloggen som tidigare för det är verkligen fullt upp hos er. Härligt att lille G växer som han ska.

    Gilla

  2. Lilla vännen. ❤ De växer så snabbt, men är även vid fem månaders ålder (vilket vår lillprins är nu) det sötaste i världen. Fortsätt mysa och ta vara på varandra.
    Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s