Som nyfödd brukar föräldrar och barnet få en massa härliga och fina presenter ifrån nära och kära. Tycker jag är så himla mysigt och så roligt att han är så uppskattad och välkommen att många går och köper så fina saker till honom. Blir så rörd! ❤

Tänkte i detta inlägg visa upp vad för fint han fått ifrån mina studiekamrater och vänner.

Dessa underbara kläder och nalle fick jag av två studiekamrater. De var så otroligt gulliga och droppade av dessa i vår brevlåda dagen efter att vi kom hem från BB. Än så länge har han inte testat dem eftersom det är storlek 56, men de är tvättade och redo för användning så fort han växer till sig lite mer. Dock har vi använt denna gosiga björnoverallen som han tycker om mycket. Även denna är i storlek 56 men det tycker inte vi gör någonting då det är något värmande på kroppen som omsluter honom i dessa minusgrader! ♡

Denna underbart fina nalle (lilla Ludde) fick vi av en annan studiekamrat i måndags då vi träffades utanför henne så att hon fick se vår älskade bebis. Super fin och älskar att den redan har ett namn (Ludvig-Nallen) så vi behöver inte tänka på att den ska döpas till något, hehe. Himla mysigt med att få en nalle, det kan man aldrig få för mycket av anser både föräldrar och bebis! ♡

I torsdags, på vår sons 3 veckors dag, fick vi denna lilla snuttefilt via brevlådan från en kompis till mig. Alltid uppskattat med snuttefilt, då jag hört man ska ha många ifall att någon tappas bort. Himla fin var den och mysig. Nu ska den tvättas upp och därefter ska lillen få ha den i sin babynest bland annat. Ju äldre han blir desto mer uppskattad kommer alla dessa nallar och snuttefilten vara. ♡

Så tacksam för allt fint vi fått. Ska sedan visa vad vi fått ifrån våra kära familjer i ett annat inlägg.

Ha en superfin lördag idag allesammans och hoppas ni har det lika soligt och fint som oss! ♡

8 reaktioner till “Gåvor från vänner

 1. Så fina kläder och saker. Blev såld på leopardbyxorna, bland det sötaste jag sett av bebiskläder.

  Min nalle sitter fortfarande i sovrummet, den fyllde 63 år nyligen, angående snuttefilt, ja min yngsta började med det är han råkade få tag på en av pappas tröjor vid ett blöjbyte, senare tog han ett av mina nattlinnen,det var praktiskt för det kunde vi klippa i bitar så det fanns alltid någon kvar om han tappade en.

  Gilla

 2. Så himla fina presenter ni fått. Kommer ihåg när min äldsta grabb var nyfödd, då fick han en nalle som var större än han själv. Gillar verkligen nalleoverallen, så gullig ju.

  Gilla

 3. Så mysigt att få ta del av dina uppdateringar om hur tiden med liten prins på tre veckor har varit för er. Tack för att du delar med dig. 🙂

  Vilka fina presenter ni har fått till lillen. Kläder från märket Newbie är ju så bedårande! Overallen ser så himla mysig ut. ❤

  Kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s