Idag blir vår älskade prins hela 3 veckor gammal. Återigen, det är helt galet att vår lille skrutt redan är tre veckor gammal och att det var tre veckor sedan som jag låg på operationsbordet, ivrigt väntande på att få träffa honom. Än är inte vår bebisbubbla sprucken och det är så underbart att vi fortfarande gör allt som ett team, jag och min man. Vi utför även saker vi egentligen kan göra självständigt tillsammans bara för att det är så mysigt. Det är så fantastiskt att ha honom hos oss och det känns som om jag alltid varit hans mamma. Jag är lyckligt lottad, minst sagt!

Igår var vi iväg för att testa hans hörsel som såg hur fint ut som helst! Och efteråt fick han träffa en hel del människor såsom kollegor och min allra bästa vän. Vi tog en skön promenad tillsammans alla fyra och vi hade verkligen tur med vädret. Strålande solsken och klarblå himmel! Efter den mysiga promenaden blev det plugg för min del hemma och likaså har det blivit idag. Både G och N sov till 09:00 och jag steg upp tidigare för att ta en lugn och skön frukost och plugga lite innan skrutten vaknade. Hann även se en film som heter five feet apart som var sjukt fin! Lugn och mysig torsdag blev det minst sagt, precis som onsdagen.

Idag trillade även den här söta tigern ned i vår brevlåda ifrån en god vän till mig. En super mysig och fin snuttefilt jag vet att vår älskade prins kommer uppskatta och älska! Alltid underbart att få en snuttefilt till, då vi har endast en här hemma och är i behov av fler. Så tack finaste L. ♥

Nu blir det fortsatt kvällsmys framför Superstore och hinns det med ska jag även se till att skriva på uppsatsplanen. Hoppas att ni fått en himla fin torsdag idag allesammans!

3 reaktioner till “Tre veckor idag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s