Passar på att skriva medan tiden finns och med en sovandes bebis i famn. Dagarna flyter ihop med varandra och ibland behöver jag och min man påminna varandra om vilken dag det är. Men vi lever i den så kallade bebisbubblan och njuter för fullt. Vi tar dagliga promenader och igår (tisdag den 26/1) var det även strålande sol och klarblå himmel. Kan en promenad bli bättre än så?! I måndags eftersom vi var på BVC så försenades allt och vi valde ta promenaden mot kvällen, strax innan det blev mörkt. Det var då också himla skönt och rofyllt! Annars lever vi på som två nyblivna föräldrar. Blir mycket ammande och mycket gos med vår älskade prins som inom kort blir hela 3 veckor. Är det inte helt sjukt hur fort tiden går?! Som nyblivna föräldrar läser vi även på om allt som har med vår lilla prins, inför varje period vi går in i, vilket gör oss ännu tryggare som föräldrar.

Skolan däremot blir lidande, speciellt då vår älskade son älskar att amma. Men det gör mig inget, jag har lovat mig själv att jag och vår prins mående går före studier. Men på den senaste tiden har jag enbart fått positiva besked från de arbeten jag gjort under höstterminen. Till exempel fick jag ett G på den stora hemtentan jag gjorde i oktober som jag behövde komplettera, jag har blivit godkänd på praktiken och hemtentan jag lämnade in den 23/12 fick jag ett VG på. Den sistnämnda fick jag även så fina kommentarer på och VG på samtliga frågor, vilket gav mig en extra boost att skriva en tenta och revidera en annan hemtenta. Nu hoppas jag på bra resultat från de båda samt väntar jag spänt på resultatet från B-uppsatsen!

Många besök inplanerade med vår älskade son och i måndags fick jag äntligen visa upp honom för en go vän. Så här i coronatider är vi försiktiga och tår det säkra före det osäkra med vem som får träffa honom och hur. Idag hoppas vi på fint väder så att vi kan ta en promenad med min bästa vän!

Hoppas att allt är bra med er och hoppas ni får sova gott och får en fin onsdag. Tack vare teamwork med N och en lugn bebis har jag lyckats få tre sammanhängande sömn som gjort mig pigg. Ska strax lägga ifrån mig skrutten och hoppas på få sova ytterligare innan morgontimmarna slår in. ♡

4 reaktioner till “En nybliven mammas nattord

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s