Det är nu mindre än 24 timmar kvar tills vi äntligen får träffa vår bebis för första gången! Har vi även tur så kan vi få träffa vår älskade bebis tidigare än vad kejsarsnittet är planerat. Det återstår helt att se, än ska vi inte ge upp hoppet om en vaginal förlossning! Idag har jag dessutom haft till och från värkar/sammandragningar. Vissa mer och vissa mindre, men dessvärre har dem aldrig eskalerat och blivit mer intensiva. Men det kan såklart vara en förberedelse – det återstår att se! Jag har inte gjort många knop alls idag, jag har enbart varit nedbäddad i soffan och tittat på How I met your mother. Maken har rått om mig exakt hela dagen på flera olika vis. Han har både bakat mig en kladdkaka (vill tillägga att han aldrig bakar!), ordnat med ett fotbad åt mig, masserat mina fötter, axlar, huvud och håret, han har kramat om mig lite extra mycket idag och tänt ett doftljus så att det ska skapa harmoniska känslor. Idag har jag verkligen fyllt på mitt Oxyticin förråd inför den kommande förlossningen! Hans kladdkaka blev även hur god som helst som vi fikat med en god kopp, varm te. Verkligen blivit bortskämd idag! ♥

Gårdagen såg snarlik ut, fast där fick jag mer knop gjort. Vi båda vaknade 03:30 och klev upp och åt en gemensam frukost. Vid femsnåret gick vi ut för att hämta jullådorna från förrådet och därefter har jag städat undan all julbestyr. Jag passade även på att damma av möbler i respektive rum, städade badrummet och gjorde det fint. Efter lunch hände inte mycket utan blev mer soffhäng för oss båda två och vi spelade både frågesportspel och Playstation 4. Natten till idag ordnade N varm choklad till oss innan sängdags och vi fikade med choklad där tanken var att fylla på Oxyticin förrådet inför förlossningen. Jag somnade även för ovanlighetens skull i hans famn och han tände ett doftljus för idyllisk stämning. Himla mysigt! Hade redan igår kväll sammandragningar/värkar och vi ville se om vi kunde bibehålla dem genom Oxyticin, men nej det fungerar dessvärre inte så. Somnade utan någon som helst värk men vaknade däremot av jobbiga värkar som gjorde att jag hade svårt att ta mig upp ur sängen. Men även dem försvann till slut och har ersatts av värkar/sammandragningar som kommit och gått under hela dagen, mer eller mindre besvärliga. Hittills har jag bara haft värkar/sammandragningar som varit uthärdliga skönt nog. Jag kan både sova mig genom dem och vara uppegående. Det är helt klart en förberedelse inför förlossningen, men den stora frågan kvarstår om det kan komma en bebis innan det planerade kejsarsnittet blir aktuellt. 

Blir sen middag eftersom jag ska fasta från midnatt. Det är nu fokus på förberedelser inför förlossningen och kommer vara vaken till midnatt för att säkerställa att hungern och min törst är tillfredsställd. Jag ska även förbereda mig inför snittet via en dusch nu under kvällskvisten och ta av mig samtliga smycken. Ska bli spännande att se om jag kommer att få någon blund i natt eller om nervositeten (som jag inte fått hittills) och förväntan kommer att hålla mig vaken. 

Hoppas att ni fått en himla fin onsdag idag! 

20 reaktioner till “6 januari – vår BF dag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s