Beskriv året med tre ord: Sorgsam första månaderna, därefter glädjefylld och förväntansfull.

Bästa köpet? – oj, det är ju så himla många inköp det här året. Men måste väl få säga allt till bebis!

Har du träffat några nya personer i år? – jo, men det har jag. Både när jag började i termin 5 och har skapat kontakt med flera som är gravida via Facebook jag hoppas kunna bibehålla kontakten med. Dessutom har jag träffat nya kollegor och återupptagit kontakt med gamla vänner.

Har något hänt som du önskar aldrig hände? – jag förlorade min fina farmor på tok för tidigt, hon blev endast 70 år och jag förlorade min älskade hund som precis hann bli 1 år och 2 veckor. Jag önskar definitivt att pandemin inte hade uppstått! Hoppas nu på ett bättre år utan pandemi!

Har du gjort någonting under år 2020 som du inte gjort förut? – allt gällande graviditeten. Jag har aldrig tidigare varit på dessa besök såsom ultraljud, jag har aldrig köpt en spjälsäng och allt som hör till med en bebis. Det har minst sagt varit ett väldigt spännande år på så sätt! ♥

Vart reste du under året? – till Stockholm, Gävle, Jönköping, Falköping, Vadstena, Loka Brunn, Västerås, Öland och Sälen. Ändå blivit lite olika resor under året trots pandemi, men såklart med respekt och hänsyn hela tiden.

Bästa du gjort år 2020? – jag gifte mig med världens finaste kille! ♥

Ditt största misstag 2020? – oj.. Jag har då inte den blekaste aning faktiskt. Kanske att hoppas på att pandemin ska plana ut och att det ska bli som vanligt igen? Men vill heller inte se det som ett misstag.

Hur har du firat jul år 2020? – jag firade hemma tillsammans med min man på grund av pandemin. Vi gjorde inget speciellt direkt. Han vaknade upp vid 16:00 på dagen och tillsammans gjorde vi i ordning julmiddagen som vi åt framför den tecknade Grinchen filmen. En lugn och mysig julafton med andra ord!

Vilka datum från år 2020 kommer du alltid att minnas? 
– 6 februari: då vi var illa tvungna att avliva vår älskade Ginzo.
– 1 mars: då min farmor dessvärre avled.
– 1:a och 2:a maj: då vi plussade på stickan och visste om att vi skulle bli föräldrar!
– 30 juni: då jag var på ultraljud (KUB) för första gången och fick se min älskade prins.
– 4 juli: då vi berättade för släkten och allmänheten att vi var gravida.
– 20-24:e juli: då vi åkte iväg på semester och där N friade den 23:e juli.
– 13 augusti: då jag var på mitt andra ultraljud (RUL) och där vi fick veta att vi väntade en pojk.
– 20 augusti: då jag fick reda på det sista resultatet som innebar att jag fick fortsätta termin 5.
– 12 september: då jag både fyllde 24 år och gifte mig. Fick en himla fin dag med min familj.
– 7 december: då jag och min man firade 7 år ihop.

Har du skadat dig eller blivit allvarligt sjuk under år 2020? – varken eller.

Vad gjorde du på din födelsedag år 2020? – jag gifte mig och hade min underbara mamma, pappa och bror på plats. Vi gifte oss i Nora vid en paviljong som låg intill vattnet. Hur fint som helst! Innan var det fokus på att fixa i ordning oss och efteråt åkte vi allihopa till Västerås och bodde på Elit hotell och hade det himla underbart tillsammans!

Vem fick dig att må bra? – måste få säga min familj. Allra helst har ju min make gjort mig till den lyckligaste frun och blivande mamma! 

Har du förlorat någon vän i år eller någon annan? – jag förlorade min älskade hund och min farmor. Annars har jag väl i princip inte förlorat någon vän på så sätt, kanske pratat mindre med vissa än vad jag gjorde år 2019.

Har du varit full år 2020? – åh nej. Jag slutade dricka den 12 april dessutom så det har inte förekommit någon fylla för mig. Blir aldrig full då jag inte siktar mig in på att dricka den mängd alkohol.

Har du varit gladare eller ledsnare år 2020 i jämförelse med förra året? – gladare skulle jag vilja säga. Starten på året vart ju mer eller mindre omtumlande och många tårar fall. Men rätt fort (efter att vi fick reda på att vi var gravida) vart vi ju lyckliga och glada. Dessutom skulle jag anse mig mycket gladare detta år eftersom förra året hade vi alla dessa problem med vår kära Ginzo som var oerhört påfrestande på alla sätt och vis. Dem påfrestningarna har vi inte haft detta år i princip och på så sätt har jag ju blivit ”gladare” om man får uttrycka sig så.

Vad kommer du sakna från år 2020? – jag kommer sakna min älskade hund och farmor. 

Vad önskar du att du gjort mer? – jag önskar jag kunde umgåtts tillsammans med min ursprungsfamilj mer, även fast jag förstår att det inte kunnat gå på grund av pandemin. 

Vad ser du fram emot år 2021? – jag ser så fram emot förlossningen och ser så fram emot att få bli mamma. Ser också fram emot att få dela detta lilla knyte tillsammans med mannen jag älskar allra mest! Ser så fram emot examen jag kommer förhoppningsvis ta den 4 juni och ser fram emot framtiden. Just nu är vår framtid rätt oviss eftersom vi inte vet ännu om jag lyckas ta examen, om jag lyckas få jobb här i Örebro och om vi lyckas få en annan bostad här i Örebro. Vi är väldigt intresserade av att flytta tillbaka till vår kära hemstad igen men vi är dock osäkra än så länge. Heller inte det enklaste att få en lägenhet i Stockholm, speciellt inte när man bor i en helt annan stad. Men desto mer spännande blir det ju och känner mig trygg ändå i att ha min familj som stöttar och finns nära till hands.

Vilka ser du som de största händelserna år 2020? – helt klart graviditeten och giftermålet!

Vad spenderade du mest pengar på år 2020? – allt till bebis. Det är då inte billigt att köpa allting och det mesta har vi valt att köpa sprillans nytt och då går ju saker på en viss summa. Men såklart så värt det!

Tror du år 2021 kommer att bli lika bra? – år 2021 kommer bli MYCKET bättre än år 2020 på så många sätt och vis!!

Och till sist, vad är dina planer för år 2021? – jag satsar på att få min examen och jag ska njuta av att få bli mamma och njuta av ett liv tillsammans med mina tre grabbar. Utöver mammaliv och studier är väl inte planerat, men förhoppningsvis hittar vi en bostad vi känner är rätt för oss alla tre (oavsett stad) och att vi båda finner ett arbete vi båda kommer att trivas med (förutsatt att en är hemma tills bebis får förskoleplats). 

7 reaktioner till “Årsresumé 2020

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s