Veckans

Veckans bästa: maken har endast arbetat två nätter den här veckan och är nu hemma på heltid. Underbart!

Veckans bästa 2.0: jag och min kamrat blev färdiga med vår B-uppsats den här veckan. Himla skönt att ha den överstökad och jag hoppas innerligen att vi slipper tråkiga kommentarer.

Veckans sämsta: att bebis inte ännu velat titta ut. Men han får några dagar på sig till sedan är det dags att komma ut. Hade återigen hoppats på att slippa ett kejsarsnitt, men är det det som krävs för att få ut min bebis tryggt och säkert för oss båda, så är jag himla tacksam för det!

Veckans känsla: spännande och ivrig måste nog vara veckans känsla.

Veckans inköp: denna vecka har jag köpt min brorsdotter som fyller år idag en födelsedagspresent och sedan har jag även köpt en sängmobil till vår bebis ifrån Jollyroom.

Veckans märkligaste: måste vara gårdagen. Hade sådana intensiva värkar där jag bokstavligen behövde andas igenom. Brukar inte få sådana värkar så jag trodde verkligen något var på G. När jag gick och lade mig till kvällen fortsatte dessa värkar som höll mig vaken flera gånger under natten, men till morgonen var dem som bortblåsta. Det är troligen himla normalt, men märkligt för mig.

Veckans längtar efter: min bebis såklart!

Veckans idylliska: att min make varit hemma så mycket som han har varit. Alltid skönt att ha honom hemma hos mig och ska bli himla skönt att nu få ha honom hemma på pappaledighet!

Veckans reminder: ”Den som väntar på något gott…” är ett mantra jag upprepar just nu. 

Veckans väder: det har varit rätt trist väder hela dagen, förutom idag. Idag har det varit strålande solsken från tidig morgon som vi passade på att njuta av. Annars har det även varit snö till och från denna vecka som legat kvar i maximalt en dag.

Dagen

Idag har det varit en himla mysig söndag! Som jag skrev tidigare har jag varit vaken större delen av natten och vid 04:00 kom maken in till mig för att kontrollera läget och pussade på mig. Tillsammans steg vi upp och åt pannkakor till frukost innan jag lade mig i soffan för att vila någon extra timme innan dagen startade. Största knopen som gjordes idag var att följa med till Ica där maken köpte snus, vi tog en promenad tillsammans i solen på cirka en kvart och jag handlade sedan på nätet inför imorgon. Vi har även spelat lite frågesportspel och jag har samtalat med min kamrat om B-uppsatsen och beslutade idag att vi är helt färdiga idag. Så skönt! Lagt ned lite energi på omtentamen i statistik dessutom och tagit ett skönt fotbad till kvällen. Vi har myst under kvällen tillsammans framför olika filmer såsom den blomstertid nu kommer och last knight. Imorgon blir det att stiga upp tidigt då jag ska på mitt allra sista ultraljud innan vi ska träffa vår älskade bebis och avrundar därmed kvällen lite tidigare idag.

Jag hoppas er söndag avslutat på bästa sätt! 

Vill även passa på att skriva ett stort GRATTIS till min älskade brorsdotter som idag fyller hela 9 år. Jag tycker det är helt galet att denna tös redan är hela 9 år(?!), tiden går galet fort. Eftersom dagen inte kunnat firats med släkt på grund av omständigheterna fick min kära brorsdotter uppvaktning från både hennes mammas och pappas familj och när bebis väl är ute kommer vi ned för att fira henne en ytterligare gång. Lilla tösen då.. Många kramar till henne! ♥

4 reaktioner till “My week – 53

  1. Den sortens ”pinvärkar” som inte direkt leder till något är inte helt ovanliga men jobbiga ändå. Går däremot vattnet lär det sätta fart! Eller så blir det helt enkelt det planerade snittet men han närmar sig med stormsteg!

    Gilla

  2. Åh, men självklart väntade bebis på att ni skulle bli klara med uppsatsen! Så nu ska du nog se att han strax är på gång 😉 Jag håller tummarna!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s