God jul! Hur har er julafton varit? 🎅🤶

Min har minsann varit väldigt annorlunda. I vanliga fall spenderar jag alltid mina julaftnar tillsammans med min familj, men i år beslöt vi fira på håll både med respekt för den pågående pandemin men också för att jag inom kort kommer att föda och vill helst isolera mig i den mån jag kan. Tog en välbehövlig sovmorgon till efter åtta och åt risgrynsgröt till frukost framför sista avsnittet av julkalendern och Home to christmas. Tittade ut båda säsongerna idag innan min man vaknade och steg upp vid 16:00 tiden. Då började vi tillaga julmiddagen som bestod av hemmagjorda köttbullar, revbensspjäll, Jansons Frestelse, ägg med en god blandning ovanför och rödbetssallad. Himla gott! Tittade på halva filmen av den animerade Grinchen. Till efterrätt bakade jag en saffranskladdkaka som blev himla god! Nu är jag så trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen, så ska alldeles strax gå och lägga mig. Ny dag imorgon med inbokat plugg tillsammans med min partner. Det har varit skönt med en lugn och pluggfri dag, även fast saknaden efter min familj har varit himla stor! 

Även fast att vi bara var hemma beslöt jag mig för att göra mig lite julfin trots allt. Jag tog på mig min fina stickade klänning min mamma gjort till mig, plattade håret och satte på mig en röd rosett och sminkade mig med bland annat mascara, ögonbrynspenna, ögonskugga och puder. Jag passade även på att måla naglarna röda. Alltid trevligt att få göra sig lite extra fin även fast man bara är hemma! Allt eftersom har jag bytt kläder och tillslut blev det en vinröd jumpsuit som fick pryda min kropp under kvällskvisten med en fin jultröja ovanför. Båda är för små, men framhäver kulan fint hehe.

Återigen hoppas ni haft en sådan fantastisk julafton idag – även fast era kanske mer eller mindre såg ut som min! Innan slutet på denna vecka är planen att svara på era härliga frågor gällande graviditeten och är återigen så tacksam för alla dessa frågor. Finns det fler frågor ni kommit på i efterhand är det bara att slänga med en fråga här så besvaras den också i samband med de andra frågorna. 

Sov gott allihopa och återigen – god jul! 🌲🎁

5 reaktioner till “Julafton 2020

  1. Klart man ska göra sig julfin ändå. Det hade jag inte kunnat räkna ut att din mamma har gjort klänningen. Så himla fin! Julmat är väldans gott men idag vill jag äta något annat. 🙂

    Gilla

  2. Vilken mysig julafton! Mysigt att starta den framför julig teveserie och med risgrynsgröt till frukost.
    Klokt av er att stanna hemma denna jul, främst för din egen skull. Du är verkligen fin med stora magen, lite extra fin i klänningen som din mamma stickat.
    Stor kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s