God kväll alla fina! Det har ekat tomt här på bloggen i några dagar med förklarliga skäl. Jag har haft en inlämningsuppgift (hemtentamen) i kvalitativ forskning som skulle lämnas in idag och jag hade cirka tre frågor kvar att slutföra. Så det har blivit att jag suttit en hel del med den tentamen och skönt nog lyckades jag bli klar idag strax efter 16:00 (inlämningen skulle senast in 17:00-17:30) så hade ändå rätt god tid på mig när jag lämnade in. Så skönt och ger mig själv en klapp på axeln! 

Det har varit försök till att skriva inlägg, men det har alltid blivit något förhinder. Har det inte varit förvärkar och trötthet så har det varit av ren irritation gällande rättningssystemet från mitt universitet. Igår var jag så upprörd att jag helt ärligt trodde att jag satt igång värkarna, men icke då. Bebis ligger tryggt kvar i magen! 

I måndags satt jag som sagt med tentamen och under eftermiddagen hade vi ett kort seminarium där vi gick igenom tiden på VFU i små grupper. I tisdags var det fortsatt arbete med hemtentamen och emellanåt städade jag och donade på hemmet så det såg snyggt och fräscht ut. Och idag steg jag upp tidigt för att få en lugn morgon inför ett besök hos anestesin. Jag måste då säga att detta besök kändes löjlig då den inte egentligen bidrog med något och vi kunde lika gärna talats vid via ett telefonsamtal. Men men. Fick lite svar på några frågor gällande kejsarsnittet, mötet tog max 10 minuter. Sedan blev det full fokus på att färdigställa tentan och efteråt har jag mått lite sådär. Behövt vila upp mig ordentligt och eftersom jag inte riktigt visste hur det låg till, passade vi båda två på att packa färdigt vår väska inför BB. 

Ingen har väl missat att det är dagen före julafton idag?! Så mysigt. Även fast vi inte ska göra något speciellt, jag och min man, har jag ändå sett fram emot julafton. Idag smygstartade vi firandet genom att spela bingolotto i vanlig ordning. Dock blev det ingen vinst för varken mig eller N, men mysigt var det. Till det fikade vi med rocky roads, lussebulle och äppelglögg. De senaste dagarna har han återupptagit intresset för att spela playstation 4, så det är vad han gör just nu medan jag tänkt färdigställa detta inlägg och sedan gå och lägga mig. 

Måste få säga att det ska bli så otroligt skönt med en helt pluggfri dag imorgon! Igår fick jag tillbaka min hemtentamen jag skrev som slutade med ett U i betyg. Lite trist eftersom jag själv är väldigt nöjd med mitt arbete, men har chans till ett G via komplettering så när instruktioner väl ges ut ska jag skicka in på nytt och hoppas på ett Godkänt betyg. Sedan har jag kvar B-uppsatsen jag ska börja skriva mer på tillsammans med min kamrat på fredag. Så helt pluggfri dag väntas imorgon!

Hoppas ni fått en super fin onsdag idag och vunnit något härligt på bingolotto! ♥

4 reaktioner till “Uppesittarkväll 2020

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s