Nu börjar det verkligen närma sig slutet av min graviditet. Vi är såklart himla ivriga att få träffa vår älskade prins och så nyfikna på att få se vem han är. Det är inte bara vi som såklart är ivriga att få träffa honom eller är nyfikna. Jag har fått himla många härliga och roliga frågor från fina er om både bebis, mig och om graviditeten allmänt. Jag är dock osäker hur mycket ni egentligen får svar på era härliga frågor och tänkte därmed att vi skulle samla alla frågor här. Så ställ gärna alla era frågor här och stilla er nyfikenhet. Det är så roligt att svara på och vad är bättre än att ha allt på ett och samma ställe?! ♥

All kärlek och många kramar till er allihopa!

24 reaktioner till “Frågestund – graviditet ♥

 1. Jag undrar inget speciellt faktiskt.. 😊 Om saker som förlossningen namnval med mera är ju sånt som kommer automatiskt sen 👍Jag är mest nyfiken på vem denna nya lilla människa är.. 😍 Kram på ER.. 🤗🤶🕯️🎅

  Gilla

 2. har ni valt namn? 🙂
  sv; ja men visst! ja tyvärr bara några timmar då jag annars är i butik :p
  åh så kul! de förstår jag 🙂
  jaa tyvärr min bm som sa att de är säkert slut med ring vc. och har provat i två veckor nu… 😦

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s