En mer och en mindre produktiv dag. Det är så man kan sammanfatta vissa av mina dagar som varit de senaste. I torsdags var maken ”ledig” och tillsammans åkte vi iväg till Ica för att hämta två matkassar. Kan återigen inte sluta säga att hur otroligt smidigt det faktiskt är och detta är definitivt något jag kommer fortsätta med sen då jag alltid hatat att handla i fysisk butik. Annars fick jag lite mer tentaplugg gjort och läste även på lite mer information gällande fredagens workshop och samtalade med min partner angående B-uppsatsen. Till natten tog maken ett extra pass på arbetet och jag fortsatte ha en lugn och mysig kväll hemma. 

Igår startade dagen tidigt med workshop i 4 timmar. Kändes både väldigt onödigt och nödvändigt på samma gång. Jag hade dock uppskattat att vi skulle gjort denna senare eftersom det är så mycket i skolan just nu och dessa 4 timmar jag blev berövad på kunde jag istället lagt ned tid på de olika hemtentamen jag just nu skriver på. Jag gjorde ett försök under eftermiddagen att plugga på en av de hemtentor jag ska lämna in den 23 december, men till kvällen fick jag förvärkar. Höll på från 18-23:00 ungefär, men då inte konstant smärta. Lyckades laga till mig krabbelurer till middag som jag dessutom gjorde ”juliga” med grön karamellfärg och kanel/socker. 

Lördag idag och dagen har både varit produktiv och mysig. Vaknade vid 06:00 med förvärkar igen, men lyckades ligga kvar i sängen ytterligare en timme innan jag steg upp. Tog en varm och skön dusch som faktiskt hjälpte. Under förmiddagen ställde jag mig för att tillaga falukorv i ugn med potatismos medan jag i cirka 1 timme pratade med min underbara kusin. Därefter har jag suttit med tentan i jämna mellanrum och även hunnit tagit en promenad idag medan jag hade mamma i telefonen som sällskap. Senare på eftermiddagen ställde jag mig och gjorde risgrynsgröt för första gången som blev hur god som helst! Till det satte jag igång julmusik och julbelysning vilket verkligen höjde stämningen! Återigen fått mer plugg gjort idag vilket är himla skönt men också tagit pauser med jämna mellanrum genom att se klart på serien Reign och ser ikapp julkalendern. Hittills är den faktiskt bättre än jag förväntat mig, nu hoppas jag på att kunna följa den varje dag! Fikade till det med lite pepparkakor och den goda glöggen maken köpt till mig! Trots att klockan är närmre 22:00 ska jag ändå fortsätta söka upp information gällande en tentafråga via kurslitteratur innan jag lägger ifrån plugget helt för idag och myser ned mig i soffan. Har varit himla trött idag efter hur aktiv jag varit idag så ska bli skönt att krypa ned i soffan under en filt om en kort stund. 

Idag har jag och maken varit gifta i exakt 3 månader. Som jag skrev ut på instagram är jag så otroligt lycklig över att vara gift med honom. Kärleken fortsätter flöda och blir bara mer och mer påtaglig för varje dag som går. Känns som om kärleken bara växer och får samma känslor som jag fick när vi var nykära. Helt underbart! Inom kort kommer vi inte bara dela vårt liv tillsammans utan också dela på det finaste vi skapat tillsammans. Ser så fram emot ett liv som fru och mamma tillsammans med honom och förhoppningsvis om det går bra även inom kort stå tillsammans på en bostad. Min älskling, mitt allt. ♥

Hoppas ni fått en otroligt fin lördag idag!

11 reaktioner till “12 december

  1. Vad flitig du är med ditt pluggande 👍 du är verkligen duktig.. Jag håller med dig det är verkligen bekvämt att handla på nätet så att säga både maten och vi har gjort detsamma med alla julklappar nästan.. Förhoppningsvis har vi fortfarande antikroppar kvar men när man inte vet så är det lite obehagligt.. Jag har också julstämning hemma nu pynt överallt och julmusik på Megapol.. Ha en fin vecka nu och var rädd om om Er.. Kram.. 🎅🎄🤶🕯️👶

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s