Himla produktiv dag idag. Dagen startade segt där jag njöt lite extra av att se på Reign och tog det allmänt lugnt. Vid 10:00 gjorde jag iordning mig och åkte sedan iväg för att klippa mig. Testade ytterligare en ny frisör den här gången i närområdet och blev himla glatt överraskad på flera sätt! Denna kvinna arbetade ensam och hade därmed bara mig som kund, vilket kändes betryggande i dessa tider. Under frisörbesöket hade jag en liten hund i knät som var ivrig att ligga nära magen. Att han då och då blev sparkad av min lilla prins tyckte han bara var konstigt i början. Riktigt trevlig stund i frisörstolen hade jag. 

Stannade till vid ICA på hemvägen. Eftersom jag lade en väldigt sen beställning igår så kunde vi inte hämta ut vår matkasse fören imorgon och blev då en snabb handling medan alla människor var på jobbet. Passade på att köpa två paket med rosor, chokladaskar och julsnöre/julkort innan jag begav mig hem för att ordna allt till mitt eget. Därefter åkte jag en snabbis till min praktikplats för att överlämna buketterna till mina handledare som båda blev himla glatt överraskade. Alltid trevligt att få ge bort något när man får tillbaka sådan värme och glädje! 

Väl hemma igen har jag suttit med tentorna. Både suttit i samtal med min partner gällande B-uppsatsen och suttit med min egen tentamen. Fått ned lite text men det är då inte så enkelt som jag först trott att förstå kursboken och därefter med egna ord formulera en akademisk text. Men allt ska det bli bra i slutändan minsann! Även hunnit beställa en julklapp till min fina brorsdotter där hon ska få en bok av mig och maken. En rolig bok som heter Arkeologdeckarna och Tors hammare, tyckte jag passade in bra! Sitter dessutom och formar makens julklapp. Endast en symbolisk julklapp som handlar om barnet som jag vet kommer göra honom så glad, men ännu inte beställt hem. Svårt när beslutsångesten dyker upp med jämna mellanrum.

Precis tittat klart på den nya filmen Mulan. Resten av kvällen blir att fortsätta med min tenta och ta det lugnt innan läggdags. Hoppas att ni haft en himla fin onsdag idag!

4 reaktioner till “Uppfräschning med glädje

  1. Vad fint gjort av dig med blommorna och chokladaskarna 😀
    Och ditt julklappspyssel låter också fint.. Jag håller på för fullt nu och slår in paket eftersom vi ska fira ensamma så får man lämna över dagen före jul eller tidigare.. En konstig jul blir det men hellre det än sjuk..
    Ha ett fint slut på veckan och ha en fin tredje advent… Kram!!

    Gilla

  2. Vad gulligt av dig som lämnade en överraskning och det var jättebra att du fick vara ensam kund hos frisören. ❤ Kramis

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s