Lördag idag och jag har haft en himla lugn och skön dag. Det har inte varit så roligt väder ute idag, men ändå lyckades vi ta oss ut för en promenad på cirka 30 minuter. Dagen har varit seg för oss båda idag då jag råkade väcka honom vid 5:00 och trots att vi båda lyckades somna om vid cirka 07:00 var vi trötta. Men ändå lyckats revidera på min hemtenta jag fått tillbaka förra fredagen. 

Utöver detta har jag även bakat inför andra advent. Denna gång blev det saffransglass, vilket jag kommer dela med mig av till er imorgon tänkte jag. Himla mysigt! Och hoppas även den kommer vara god. Kvällen kommer fortsätta med revidering av tentan tills jag blir helt slut och se på så mycket bättre.

torsdags hände inte mycket. Jag satt enbart inne och var på slut tampen med min andra hemtenta som inom kort skulle lämnas in. På morgonen var det en föreläsning som jag närvarade på om B-uppsatsen vi också fick samma dag. Ska skriva med en god vän vilket känns himla tryggt eftersom denna tenta sträcker sig över tiden jag ska även förlösa min älskade prins. 

Igår klev maken av ett nattpass och sov under tiden medan jag satt vid en digital laboration i ett program som heter SPSS. Bra laboration inför min ”salstenta” den 18/12 då vi ska kunna navigera i systemet, kunna lägga in olika variabler och analysera enkäter. Förhoppningsvis en lättare tenta i jämförelse med alla våra tentor vi haft under termin 5. Efter föreläsningen åkte vi iväg för att hämta matkassen och tillagade en ny god rätt jag tänkt lägga upp recept på under vecka 50! Lämnade även in andra hemtentan av fyra vilket var en himla lättnad! Avslutade kvällen med att se på idol där vi båda tyckte fel person vann.

Avslutar inlägget med en skämt bild jag hittade på Facebook idag. Lite skämt behövs i dessa tider. Hoppas ni fått en fin lördag och att ni får en super mysig andra advent imorgon. ♥

En reaktion till “5 december

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s