God morgon torsdag! Hur har er torsdag startat? 

Själv har jag vaknat tidigt, redan vid halv fem, och har ätit lite frukost framför Reign och ska ta mig en kopp kaffe innan jag startar igång dagens plugg. För närvarande har jag inga direkta planer utöver plugg men maken min är skönt nog ledig och kanske blir att fixa i ordning i hemmet. Kan ju alltid hålla tummarna!

Det har hänt mycket under dessa dagar jag varit frånvarande samtidigt som dagarna varit himla lugna. I lördags var jag hos mina föräldrar i Stockholm och mös till det då vi inte kommer att ses innan bebis tittar ut, troligtvis. Lite skrämmande känsla att åka hem till Örebro igen med vetskapen att nästa gång jag kommer dit har jag en bebis i famnen. Det är alltså inte långt kvar nu – 41 dagar till beräknad födsel – herrejösses så tiden går! Lördagen bestod av att enbart vara inomhus då det var bokstavligen storm utomhus. Mina föräldrar var gulliga och köpte med sig McDonalds hem till mig (min craving jag sällan får) och tillsammans njöt vi i familjen med en god lunch. Därefter blev det att slappa i soffan och till kvällen se på Rocketman och äta marängsviss till efterrätt!

Söndagen bestod av en promenad tillsammans med min mamma och make där fotografierna på mig från inlägget graviditetsvecka 34 togs. Planen var att åka hem tidigare, men vi beslöt oss för att stanna en längre stund för att se Hammarbymatchen som avslutades oavgjort mot Malmö FF och därefter åt vi middag hos mina föräldrar innan vi begav oss hemåt. Var inte hemma fören efter 22:00. 

Vecka 48 har startat lugnt och skönt. Spenderade hela måndagen inomhus och skrev på min tenta. Det går framåt vilket jag är himla glad över. Inte mycket hände under måndagen utöver det. På tisdagen åkte jag iväg för att byta till vinterdäck, vilket kan vara passande när vi inom kort går in i vintermånaden. Efteråt har jag suttit åter med tentamen och spenderat tid med maken när han kom hem från arbetet. Igår steg jag upp himla tidigt för ett besök hos min barnmorska som gick bra. Ni kan läsa om hur det gick i det HÄR inlägget. Efteråt har jag skrivit mer på tentan och tog mig en promenad trots måendet efter att ha tagit vaccinet. Fortfarande öm än idag och behöver vila armen i den mån det går, men utöver ömhet mår jag bara bra vilket bekräftar att jag inte hade något pågående virus i kroppen! Busade till det även jag med att börja julpyntat smått. Hittills har jag bara tagit upp dukar, adventsljusstaken utan ljus och små prydnader.

Dagens agenda

Dagens agenda innehåller fortsatt plugg då mitt mål är att bli klar med tentamen denna vecka då två nya kommer ut nästa vecka. Dessutom får jag tillbaka tentamen jag skrev under oktober månad som jag troligen behöver revidera och vill självfallet ha tid för det med. Sedan ska jag städa i ordning i huset, julpynta lite mer och lägga beställning på en matkasse hos Ica. Maken är som sagt ledig idag så förhoppningsvis blir vi även av med lite kartonger idag. Hoppas på en himla mysig torsdag & att ni också kommer att få en fantastisk fin torsdag idag! 

9 reaktioner till “Latest days

 1. Vad härligt att veta att man snart ska föda. Den där känslan när dom lägger barnet för första gången på ens bröst går inte att beskriva. Avundas dig lite 🙂 Kram

  Gilla

 2. Fint att du kunde hälsa på föräldrarna ett par dagar, och vilket härligt väder ni fick att fota i du ser så nöjd ut på bilderna.
  Jag tar bara fram stakar och stjärnor nu, så kommer tomtar och annat pynt fram till lucia.
  Skönt att få på vinterdäcken, jag glömmer varje dag att jag ska ringa och fixa tid, jag använder inte bilen mycket, men det är bäst att få det gjort.
  Önskar er en fin advent

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s