God förmiddag. Hur står det till? Själv så njuter jag för fulla muggar hos min familj jag inte kunnat träffa sen oktober trist nog. Dock är vädret inte på topp, både gråmulet, regn och galet blåsigt så ser inte fram emot en promenad under dagen, men det är väl ett måste som gravid! 

Denna vecka har varit väldigt händelserik. Startade redan i måndags med praktik framtill torsdag. Det har gått jättebra och hade ytterligare ett bedömningssamtal med min handledare som uttryckte att hon tycker jag är väldigt duktig och tar för mig precis så som man ska göra. Vissa saker är jag bättre på än andra och behövde hädanefter lämna över stafettpinnen till min medstudent för att jag redan bevisat min kunnighet vid vissa besök. Detta gör mig oerhört glad över att höra förstås och speciellt eftersom jag eventuellt inte kan delta på sista praktikveckan och då vill jag veta att jag faktiskt är godkänd och inte behöver göra denna praktikvecka för att jag missat något på dessa 4 veckor. 

Efter praktikdagarna har inte mycket hänt. Jag har suttit smått med tentamen vi fick förra veckan och spenderat mycket tid i soffan för återhämtning. På måndagen hämtade vi ut en matkasse och återigen är det så skönt och smidigt med att handla via internet. På torsdagen slutade jag skönt nog vid lunchtid på praktiken så packade i lugn och ro och sen när N kom hem åkte vi till Stockholm. Var framme vid 19:30 och blev att sova tidigt efter bytt är bytt.

Igår var jag hos tandläkaren och eftersom jag är gravid gick det inte att utföra en ordentlig kontroll med röntgen. Men så vitt min tandläkare kunde se så hade jag inga hål skönt nog och ser inte ut att vara några på G heller. Så underbart och behövde bara betala 265 kronor vilket var galet billigt!! Efteråt tog jag det lugnt med mamma hemma, tog en promenad under dagen och börjat titta på Drottningarna. Himla bra dokumentär jag absolut rekommenderar er att se! N åkte iväg för att min barndomskompis skulle fixa några saker på vår bil och var inte hemma fören halv två på natten. 

Just nu sitter jag smått med tentan och inväntar mina föräldrar som inom kort kommer hem med McDonalds. En av mina cravings! Blir en fortsatt lugn dag hos min familj och blir tacos till middag och marängsviss till efterrätt. 

Hoppas ni får en fortsatt fin lördag allihopa! ♥

8 reaktioner till “Update vecka 47

 1. Härligt att du blir godkänd! 🙂 Skönt att veta det.
  Och shit vilket billigt tandläkarbesök. Jag hade inte lika tur denna månad. Ska sätta in en krona och fixa lite annat så jag har en tandläkarräkning på 11 000 denna månad…. efter högkostnadsskyddet :p

  Gilla

  1. haha ja det var ett oerhört billigt tandläkarbesök, men som jag skrev så förstår man varför. Sist jag var hos tandläkaren betalade jag cirka 3500 kr för bedövning, borrade två hål och sedan undersökning med röntgen på det. I år på grund av graviditet så fick de inte röntga så de gjorde en ytlig undersökning, endast med deras redskap. Då kunde inte min tandläkare hitta något hål och när hon tittade på gamla röntgen bilder såg hon inte att det hade varit något hål på G heller. Passade ganska fint att slippa betala en sån dyr kostnad hos min tandläkare i år med tanke på att vi väntar barn, sämre ekonomi på grund av att jag studerar samt vi är intresserade av att köpa en bostad. Så det passade oss himla fint 😉

   Gilla

 2. Så skönt att det går så bra på praktiken för jag förstår att du inte vill behöva ta igen en eventuell vecka.

  Ha en bra start på den nya veckan!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s