Bild tagen från Googlesökning ”positiva citat”

Det har både varit en händelserik och händelsefattig vecka. Den har för det mesta inneburit tråkiga dagar i soffan framför serier och skolarbete men har varit ute minst två gånger på ärenden. Det mest händelsefulla var ett besök hos barnmorskan och ett besök på sjukhuset för röntgen av mitt bäcken. 

Måndag den 9:e startades med en föreläsning angående C-uppsatsen som startar i januari och sedan föreläsning på eftermiddagen om den pågående tenta jag har just nu. Förra veckan gick jag in i en ny kurs som går parallellt med den kurs jag går just nu och innefattar forskningsmetodik och statistik. Inte den enklaste kursen men även denna ska jag klara av. Tisdag den 10:e hade jag en digital laboration via Zoom tillsammans med mina studiekamrater. Pågick från 08:15-16:30, så lång dag vilket innebar att jag var helt slut. Maken åkte förbi för att hämta upp våra matkassar vi beställt online och passade även på att hämta ut hans och mitt paket som innehöll en ny almanacka/kalender. Vi passade på att packa BB väskan tillsammans, nu är det då inte långt kvar tills bebis är beräknad! Fortsatt lugn kväll fick jag tillsammans med min älskade make. 

Bild tagen från Googlesökning ”positiva citat”

Onsdag den 11:e var då en av dem händelserika dagen. Startade tidigt med att följa med maken och lämna in hans bil på en kontroll och därefter åkte vi gemensamt till min barnmorska. Min underbara barnmorska gjorde ett undantag och tillät min make få följa med på ett besök för att se vad vi gjorde och få bli lite involverad, vilket uppskattades himla mycket från oss båda två! Vi gjorde sedvanliga kontroller så som blodtryck, urinprov, mätte magen och lyssnade på hjärtljud. Denna gång slapp jag nålar men hädanefter kommer jag nog bli stucken varannan vecka haha. Maken blev glad över att få höra från barnmorskan att jag har otroligt bra värden för att vara gravid och få höra hans hjärtljud för första gången live. Han blev även glad över att få höra hur perfekt vår pojke följer sin kurva i magen vilket en pappa alltid vill höra förstås. ♥ 
Efter besöket hos barnmorskan åkte vi vidare för att hämta hans bil och vidare hem. Hände inget speciellt väl hemma förutom att jag hade en föreläsning innan lunch och strax efter lunch fick jag tentan som jag sitter och klurar ut just nu. Ska skapa ett eget forskningsområde och låtsas utföra en forskning med vetenskapliga artiklar som stöd. Besvärligt men förhoppningsvis kommer det ge ett godkänt resultat i slutändan! 

Torsdag den 12:e var maken också ledig och blev föreläsning på förmiddagen och sedan skippade jag eftermiddagen. Tillsammans åkte vi iväg för att hämta ytterligare två matkassar vi har köpt via nätet. Så galet smidigt och skönt att slippa gå runt i en mataffär nu bland folk, speciellt då vi sist befann oss i butiken så var det en kvinna som stod och hostade rakt ut utan att förhindra det. Lite märkligt i dessa tider, men men. Tog oss sedan en skön promenad ihop och hämtade ut en gemensam julklapp vi köpt till varandra i år. En massagepistol – så underbar! Fredagen den 13:e fyllde min underbara bror år! Tyvärr kunde jag inte fira honom då han bor ca 206 km bort, men träffar honom till nästa helg. Annars tog vi en skön promenad ihop och jag satt med tentan och närvarade på föreläsning samt ett mentorsamtal. Sedan tog jag och maken tillsammans tag i att få upp några barnsaker från deras ursprungslådor och in i byrålådan i hallen. Så skönt att få undan lite! Fortsatt lugn kväll.

Bild tagen från Googlesökning ”positiva citat”

Lördagen den 14:e blev det inte många knop gjorda. Tvättade lite barnkläder, diskande och små städade. Fotograferade inför samarbetet jag gick ut med igår och njöt av en lugn dag. Tog en promenad under eftermiddagen och därefter fastnade jag och maken framför den fjärde rättegången om Sean Ellis. Riktigt bra och rekommenderar att se denna korta dokumentärserie! Idag har jag tagit det riktigt lugnt under förmiddagen då jag sov rätt dåligt under natten. Sedan var det dags att åka iväg till sjukhuset för att röntgas. Jag fick instruktioner om att sitta utanför och vänta men det stod ”röntgen” på två olika våningar och åkte upp en våning. Det skulle jag inte ha gjort, satt och väntade i en timme ungefär tills jag fick komma in på grund av att jag satt fel. Tur de kunde ta in mig iallafall! Röntgade mitt bäcken och nu hoppas jag att på goda resultat vid återbesöket! Åkt hem, njutit av att äta lite glass och tittat på serie. Blir en fortsatt lugn kväll framför idol med maken och inför praktikveckan nästa vecka.

Hoppas ni fått en himla fin vecka 46! ♥

Bild tagen från Googlesökning ”positiva citat”

9 reaktioner till “Vecka 46

  1. Den där tentan verkar svår, jag tycker du är grym som kämpar med detta. Men å så mysigt att barnmorskan gjorde ett undantag, jag har tänkt en del på det du skrev tidigare om att pappan utelämnas, så tråkigt.
    ha det fint

    Gilla

  2. Såå kul att han fick följa med på besöket. Måste kännas jättetrist för er båda att han inte får vara med annars. Kul att våra bröder fyller år samma dag 😊 Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s