God kväll alla fina. Hur har er torsdag varit? Min torsdag har varit väldigt lugn och trevlig. Vädret har varit på topp så har tagit en skön 30 minuters promenad medan det fortfarande var blå himmel och strålande solsken. Dock blåste det en del under promenaden men gör mig ingenting! Förutom promenad har jag fixat lite i hemmet, studerat inför hemtentamen som släpps nästa onsdag och varit i kontakt med ett företag. Ska bli så spännande att få göra ett samarbete med dem och dela med av vad dem har till er. ♥

Under förmiddagen var även postnord här och lämnade ett paket ifrån min älskade kusin och hans flickvän. Det har tagit på energin att inte slita upp paketet av nyfikenhet men väntade tålmodigt tills maken kom hem från sitt arbete. I paketet befann sig två otroligt fina body’s i större storlekar till bebis och ett otroligt fint kort. Vi blev himla glatt överraskade och riktigt berörda när vi öppnade upp paketet tillsammans. Så mysigt att få lite paket och så tacksam. ♥

Kvällen fortsätter åt det lugna spåret. Maken står för närvarande och tillagar köttfärssås med spaghetti till middag och blir att kanske läsa lite i kurslitteraturen inför föreläsningen imorgon, annars bara seriemaraton och spendera tid med maken. Jag måste för den delen säga ett stort TACK till den person som kom fram till att vi nu ska ha undervisningen digitalt – som i våras. Jag har inte känt mig trygg genom att behöva vistas i skolan nu när coronan ökar, så himla tacksam över detta beslut. Hoppas nu att det fortsätter såhär hela terminen ut och eventuellt efter det med! 

I måndags klev maken av ett nattpass och dagen blev himla lugn hemma. Ingen av oss orkade hitta på något speciellt och blev endast en innesittande dag där jag skrev på min sista rapport som är sammankopplad med praktiken och tittade på en massa seriemaraton. På tisdagen orkade vi oss iväg för en promenad på 40-50 minuter skönt nog och därefter tog vi det bara lugnt hemma och jag fortsatte studera inför hemtentamen. Igår tog jag en skön promenad då det varit otroligt fint väder nu flera dagar denna vecka, pluggat och till kvällen åt vi goda räkor. Varit en lugn vecka hittills och resten av veckan kommer fortsättningsvis vara lugn.

Hoppas att ni fått en bra vecka hittills och får en fortsatt bra vecka! ♥

5 reaktioner till “5 november

 1. Det har nog blåst ganska mycket i hela landet, men här verkar det börja lugna ner sej nu.
  Kul att få paket och så smart att de köpt saker som den illa kan växa i.

  Gilla

 2. Vilka fina bodys till lillen! Jag förstår att ni blev glada för gåvan.

  Svar: Tack snälla för dina ord, vad kul att du gillar novembersidorna i min bullet journal!

  Jag hoppas att du får ha med dig din make under förlossningen. Min R satt i karantän tillsammans med mig två veckor innan bf, just för att inte riskera att få symptom och därmed nekas närvaro.

  Kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s