Detta har bokstavligen varit den värsta veckan på jag vet inte hur länge. Stressen och pressen över tentan samtidigt som jag parallellt med tentan varit ute på praktik. Det har verkligen tagit på krafterna och jag har inte haft tid över för varken mig, maken, vänner eller nödvändiga saker i hemmet. Men igår lämnades tentan skönt nog in och jag kan pusta ut framtill jag får tillbaka betyget och de individuella kommentarerna. Jag blev tyvärr klar 5 minuter innan inlämning så förväntar mig kommentarer gällande det jag inte hann med såsom justera referenserna och så vidare.

Men nog om det. Det är inget jag kan göra nu efter att den är inlämnad utöver att vänta på resultatet ifrån mina tre lärare. Denna helg kommer bli en lugn helg, antingen hemma bara eller tillsammans med min bästa vän. Jag har inte tagit promenad på ca 2 veckor så det skulle vara skönt att få komma ut och röra på sig. Speciellt efter denna vecka med vadkramper under 4 nätter och ostörd sömn en annan natt av andra anledningar. Sedan behöver jag påbörja med nästa skolarbete som ska vara inlämnad senast på torsdag och ta det lugnt allmänt. Ska försöka packa BB väskan och läsa lite i mina böcker ”Att föda utan rädsla” och ”Att föda” av Gudrun Abascal. Längtat så mycket efter dem och blev som en liten present till mig själv när den sistnämnda boken trillade ned i brevlådan under veckan!

Som jag tidigare nämnde hade jag praktik måndag-torsdag denna vecka. Det har gått väldigt bra och denna gång har jag fått ta hand om besök som jag inte fått göra de övriga två veckorna jag varit där. Fått beröm av både medstudent och handledare vilket känns himla skönt. Efter praktiken satte jag mig med tentan från 16-22:00 varje dag. Trots att måndag-tisdag natt sov jag ostört på grund av att vi lade märke att vattnet slutade fungera och maken behövde åka runt för att hitta vatten och gjorde att jag inte fick någon sammanhängande sömn. De resterande nätterna fram till fredag hade jag istället vadkramp så ingen vila någonsin fick jag under denna vecka vilket orsakade sömnbrist. Så denna helg är så välkomnad och ska bli skönt att få vila upp sig ordentligt! Idag morse vaknade jag till exempel vid 05:00, var utvilad och valde att kliva upp, tända lite ljus och åt frukost framför PLL.

 

Det är ingen som missat att det är HALLOWEEN idag va? En högtid jag verkligen tycker om även fast att jag egentligen inte gör något speciellt. Utöver det jag skrev sist har jag köpt en pumpa vi dekorerat och jag har köpt ett nytt ljuspumpa som på bilderna här ovanför och servetter med halloween temat. Förhoppningsvis firar jag denna halloween tillsammans med min bästa vän, men just nu är inget spikat med tanke på vad som hände under veckan. Återstår att se men oavsett ska jag ha en himla mysig och lugn dag medan regnet öser ned utanför. Om det hinns med tänkte jag dessutom göra en sammanfattning av oktober. 

Hoppas ni får en himla fin lördag och halloween idag!

3 reaktioner till “Happy Halloween

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s