Helgen har verkligen flutit på och jag har fått mycket gjort! Igår satt jag nästan hela förmiddagen med hemtentan vilket verkligen var välbehövligt. När sambon sedan vaknade på eftermiddagen åkte vi iväg gemensamt till Mberg för ärenden. N fick med sig hem en smartwatch och jag lyckades lämna tillbaka ett par MAMA leggings, men strumpbyxorna gick inte eftersom det var bruten förpackning. Jag hintade med mitt missnöje till Lindex att det var svårt att testa om man inte kan öppna. Hade köpt ett par MAMA strumpbyxor men dem tryckte obehagligt mycket på magen att det var obekvämt. Väldigt trist, men inget mer jag kunde göra. Fick inhandlat på Rusta även och glädjen över att köpa hem lite jultvålar kompenserade upp missnöjet hos Lindex!

Väl hemma tog vi det lugnt, jag och maken, och åt god högrevsburgare till middag och tittade på både på bytt är bytt och så mycket bättre! Idag har vi båda vaknat galet tidigt (innan 07:00) och åt gemensam frukost, vilket aldrig annars händer. Vi stod redan vid öppning hos återvinningscentralen och därefter har vi tagit det lugnt resterande av dagen och jag har hunnit färdigställa två frågor! Super skönt. N har dessutom karvat i årets pumpa som pryder vår hall, himla fin som alltid! Snart blir det dags för sängen då jag ska upp tidigt för en ny praktik vecka. Denna gång känner jag mig inte alls taggad, men får göra det bästa av situationen!

Hoppas ni fått en fantastisk helg. ♥

3 reaktioner till “25 oktober

  1. Det där med obruten förpackning är knepigt, som du säger, hur ska man kunna veta utan att prova? De kan väl tejpa igen och lägga i någon särskild korg med rea-grejer, det brukar ju ändå finnas på de flesta butiker sånt som är trasigt vid leverans eller kunder brutit upp och tittat på i butiken. Dåligt Lindex!
    Annars verkar det som ni haft en mysig helg tillsammans.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s