I år var jag extra seg på att ta mig ut på en fotorunda för att förgylla alla dessa träd och löv med en bild. Nu för tiden är allt i princip brunt och det finns knappt löv på träden. Jag får försöka ge mig ut till stan för att få fina höstbilder! 

Anyway, hur har er söndag varit idag? Idag har jag bara varit hemma hela dagen. Jag har hunnit färdigställa en fråga på hemtentan och börjat hitta litteratur till nästa fråga vilket känns helt underbart. Har ett x antal frågor kvar på tentan jag under veckan ska sitta med, vill helst bli klar innan praktikveckan startar igen. Annars har jag även hunnit städa undan lite i hemmet och tagit naturliga vilopauser framför serier. Ska fortsätta kvällen med en kopp te, glass och lite serier.

Fredagen blev som jag tidigare skrev rätt intensiv och samtidigt lugn. Efter seminariet tog jag mig an en fråga på hemtentan och tog även en skön eftermiddagspromenad med min kära mamma i telefon. Jag nämnde tidigare att det var natten jag vaknade upp med att skrik-gråta av vadkramp som sedan höll i sig i form av ömhet. Till kvällen började jag få ont igen men lade benen i högläge och lyckades kunna sova hela natten skönt nog.

På lördagen har jag fortsatt med övningar för benen, haft de i högläge och tagit promenad så att jag ska slippa krampen igen. Nu känns det mycket bättre i vaderna vilket jag är himla tacksam för! Det var äntligen dags för min ”onyttiga-dag” som jag kallar det för och åt choklad efter maten och grädde till pannkakorna. Så gott! Till kvällen började jag känna av att lillen sparkade mig väldans hårt och tryckte mot utgången vilket stundtals gjorde mig orolig. Men skönt nog är allt fortsatt bra och bebis sparkar fortsättningsvis hårt och möblerar om bland mina organ som verkligen känns!

Hoppas ni fått en superfin söndag idag. ♥

8 reaktioner till “18 oktober

  1. Härliga höstbilder!
    tråkigt med krampen. Hoppas du slipper mer av den varan!
    Visst kan det göra ont när dom små sparkar, men det
    är också ett sällskap! 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s