Bild tagen från Googlesökning: Smärta Citat

Godmorgon! Härliga fredag – måste säga att tiden går då himla fort fram. Känns som om det var igår det var helg. Natten till idag har varit plågsam då jag vaknade mitt i natten med en hemsk kramp i vaden. Det enda jag kunde göra var att skrik-gråta rakt ut tills krampen lade sig. Tur var mannen vaken och kunde stötta upp. Därefter kom andra gravidsymtom igång såsom bebisen sparkade hårt, hunger och kissnödig. Alla dessa faktorer gjorde mig pigg och var vaken större delen av natten. Något jag får äta upp nu på morgonen när jag satt i ett seminarium, men läraren var informerad och hoppas på ett Godkänt betyg i alla fall.

För att starta upp dagen på ett litet annorlunda sätt tänkte jag punkta upp hur min fredag ser ut just nu:

♦ Seminarium från 08:15-12:00.
♦ Ta en promenad, kort som längre beroende på smärtan i vaderna.
♦ Plugga på hemtentan.
♦ Vila i form av en power nap eller se på serie/film.
♦ Eventuellt se idol senare på kvällen & eventuellt unna mig något gott.

Bild tagen från Googlesökning: motivation citat

Såhär ser min fredag ut. Mycket vila och rörelse för att minska smärtan och sedan är jag i stort behov av att sitta med hemtentan nu när det är det enda jag kan fokusera på. Sedan ska jag även försöka få till bra bilder på magen så till morgondagens inlägg då jag igår gick in i vecka 29

Annars arbetade jag i onsdags vilket gick bra. Arbetade med trevliga kollegor jag trivs bra med och fick ett kortare pass som är dem bästa nu i dessa tider. När jag kom hem handlade jag tillsammans med N och till kvällen gjorde vi kålpudding till middag. Super gott! Till kvällen satt jag en stund med min grupp via facebook och skrev lite på grupparbetet och till middagen åt vi framför Sverige matchen mot Portugal. 

Igår var både jag och maken lediga skönt nog och blev att jag satt med hemtentan en stund under dagen, vi tog en långpromenad ihop och hann dessutom hämta hans motorcykel som varit inlämnad under en längre tid. Igår hade vi otroligt fint väder – strålande solsken hela dagen – som gjorde att måendet och humöret var på topp hela dagen! 

Bild tagen från Googlesökning: fredag

Ha en fortsatt fin fredag allesammans och hoppas även ni har soligt och fint hos er idag! ♥

3 reaktioner till “Min fredag i punkter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s