Härliga och mysiga onsdagen bjuder jag på ett inlägg där jag tänkt visa upp det senaste tillskotten i bebisens garderob. Hunnit tvätta upp allt och lagt in allt på sin rätta plats. Även fast det kan anses som tidigt tycker jag det är himla mysigt att få allt klart och gör att längtan efter honom bara blir starkare. ♥

Söta små vantar och tossor till bebis från Kappahl
Ordentlig mössa ifrån Kappahl..
Sköna vantar till en vinterbebis från Lindex

Både vantar och mössor är himla bra under vintertiden och även dessa tossor kommer användas flitigt, både utomhus och inomhus. Negativt med båda vantarna är att dem inte har någon tråd som gör att om dem åker av handen så är dem fortfarande i vagnen eller liknande. Positiva med vantarna är att dem är supersöta och kommer användas flitigt även dem! Mössan blev jag himla förtjust i när jag hittade den – jag som inte är jätteförtjust i att sätta öron på mitt barn. 

Två tjocktröjor ifrån Kappahl i storlek 50 och 56
Båda valda av N
Och en ugglebody i storlek 56 som självklart behövde följa med ❤

Sedan införskaffade vi oss två tjocktröjor och en till body till bebis. Vi valde att köpa en av dessa tjocktröjor i storlek 50 då vi inte har en enda tjocktröja i den storleken och sedan köpte vi en i storlek 56 och även bodyn blev i storlek 56. Hört att det är smartare att ha storlek 56 redan från början för det mesta för att bebis snabbt växer ur storlek 50. Vi båda är himla nöjda över dessa köp då han fick välja båda tjocktröjorna och jag klarade inte av att gå hem utan denna otroligt fina body med ugglor på! Jag som är en ugglefantast kommer älska att gå till Kappahl för att handla ugglekläder till bebis. ♥

Två pyjamas från H&M i storlek 56
Smidiga strumpbyxor från H&M

Jag har hoppat på trenden att vilja sätta på mitt barn strumpbyxor istället för enbart strumpor. Så smidigt speciellt när dem är så små då strumpor lätt åker av och enklare att krypa runt i sedan. Så fick bli två stycken strumpbyxor i storlek 50/56 till bebis ifrån H&M! Har fått två stycken innan av N’s syster så har lite valmöjligheter på färg. Vi passade även på att köpa två pyjamas då vi har mindre av det här hemma och något som kommer väl till hands. Blev med söta luftballonger och i en fin blå färg som då är bådas favoritfärg. ♥

Filt och handduk med plats för huvud ifrån Lindex

Sist men då absolut inte minst köpte vi en till filt till bebis och även en handduk med plats för huvudet. Sådana hade jag när jag var mindre och använde det även till min lilla brorsdotter. Så smidiga tycker jag och tyckte den var himla söt i övrigt! Filten är med lite olika djungel djur som kan vara roliga att titta på för bebis och fin för oss vuxna. 

Nu tror jag inte vi kommer köpa in så mycket mer till bebis i textilform. Vi har fått mycket fint av hans syster och sedan kommer vi säkert få mer av släktingar och familj sedan. Kläder är också något bebisar såklart växer ur fort så det kan vara bättre att ha en tvättmaskin i närheten än tusen olika kläder att välja mellan. Sedan kommer det nog bli mer inköpt när bebis väl är född skulle jag tro. ♥

8 reaktioner till “Nytt till bebis garderob

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s