Precis som den förra veckan startades denna vecka med en praktikdag. Sista praktikdagen vi får den här terminen där vi kan gå bakom en audionom och se hur dem arbetar. Efter praktiken var jag rätt så trött men när jag väl kom hem passade vi på att ta en långpromenad ihop då vädret var så fint! När det är strålande solsken ska man inte sitta hemma och uggla. Till kvällskvisten fick jag ont i höften men skönt nog gick det över efter en stund. Åt kikärtsbiffar med morotstzatziki till middag innan jag somnade relativt tidigt.

Idag klev jag upp tidigt igen men denna gång för att träffa J i skolan och plugga lite. Vid 11:00 var jag återigen hemma för ett portfoliosamtal med min mentor som gick bra. Efter det satt jag med hemtentan från 13-17:00 och sedan tog vi en skön promenad innan mörkret började falla. Blivit en fortsatt lugn kväll med serier. Skönt med både fysisk och psykisk ansträngning under dagen.

Igår var det en månad sedan som jag och min man gifte oss. Helt galet hur fort tiden springer iväg! Jag fick frågan idag hur det känns att i dagens läge vara en gift kvinna och jag har så svårt att svara på den frågan. Jag tycker att det känns precis som tidigare fast kärleken flödar lite extra. Ser fram emot många härliga år tillsammans och ser fram emot nya äventyr vi har att vänta. ♥

Hoppas ni fått en fantastisk fin tisdag idag! ♥

5 reaktioner till “New week – new knowledge

  1. Det är så skönt att gå ut och promenera ihop när det är soligt och vackert ute. Även om man är trött så ger det energi också. Tänk att det redan har gått en månad sen bröllopet! Så härligt att kärleken flödar ännu mer😄❤️

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s