Idag är det tacksägelsedagen. Egentligen ingenting vi firar i Sverige men jag brukar alltid ägna dagen åt att tänka på det jag är extra tacksam för.

Här nedan tänkte jag lista upp saker jag är tacksam för:

♥ Min familj. Jag är oerhört tacksam för min familj, både ursprungsfamiljen och min familj jag har tillsammans med N och snart vår bebis. Allt stöd jag får från dem allihopa är enorm och det är svårt att kunna kompensera. Kan inte vara mer tacksam som har dem vid min sida i vått och torrt. ♥

♥ Min graviditet. Allt med graviditeten är jag himla tacksam över! Inga komplikationer och mår hur bra som helst. Nu börjar man lägga märke till att jag är lite mer känslig än vad jag tidigare varit – utöver det så mår jag jättebra. Det är också himla mysigt med alla sparkar och vetskapen att snart få träffa vår lilla prins är oerhörd. ♥

♥ Född och uppvuxen i Sverige. Det är jag galet tacksam för, speciellt just nu under dessa coronatider. I många länder känns det som om covid-19 härjar och är svår kontrollerad medan vi i Sverige har det rätt så bra. Tror mycket på Anders Tegnell och att vi inte sattes i onödig karantän som många länder tvingat deras invånare att göra. Så av flera olika anledningar än just detta är jag också oerhört tacksam över att få både bo och vara född här i Sverige. ♥

♥ Hälsan. Att alla mina nära och kära mår bra och även att jag har god hälsa är något att vara himla tacksam över. Något jag är tacksam över flera gånger per dag. ♥

Det finns så himla många saker jag är tacksam över men jag listade upp det jag ansåg som viktigast!

Fredagen blev som planerad. Efter examinationen satt jag i ett gruppsamtal tillsammans med min grupp och delade upp arbetet. Sedan satt jag en stund och klurade ut vad jag skulle säga inför presentationen innan jag lade ifrån plugget. När maken kom hem handlade vi och tillagade sedan tacos till middag och till kvällen åt jag god Ben och Jerry glass framför Idol. Så gott!

Igår blev det en himla lugn dag. Både jag och maken var lediga och jag fick mitt första riktiga humörsvängning. Satte mig på golvet och bokstavligen grät över att babygymmet inte ser ut som jag alltid önskat mig. Yes, jag vet att jag överdrev och nu i efterhand anser jag att det blir bra som den är! Annars tog vi en promenad ihop och latade oss resten av dagen framför Mandalorian och filmer.

Idag har det blivit en ännu segare dag men idag tog jag åtminstone upp lite plugg och skrivit klart min del inför grupparbetet och skickat vidare till min grupp. Det har hällregnat hela dagen så vi beslöt att det inte blev någon promenad idag trist nog men däremot har vi tagit oss ut för att handla. Blir blomkålssoppa till middag och sedan ska vi njuta av Sverige-Kroatien matchen till kvällen.

Hoppas ni fått en super fin helg! 

4 reaktioner till “Tacksägelsedagen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s