Hallå hallå! Fredag idag och när mannen min kommer hem från arbetet ska jag lägga allt plugg åt sidan och spendera tid tillsammans med honom. Jag har haft fullt upp under hela den här veckan med praktik och två gruppuppgifter att jag förtjänar vilodagar nu till helgen. Därav har det blivit mindre bloggande då orken inte funnits efter allt pluggande och praktik.

I måndags var det dags för andra perioden på praktiken och det har gått jättebra hela veckan. Jag har både lärt mig nya saker och fått mängdträning under hela veckan. I torsdags när vi hade bedömningssamtal hade mina handledare inte mycket att säga utöver att dem tycker jag gör ett bra jobb och att jag tar för mig på praktiken som man ska. Vilket såklart gör mig enormt glad! Efter praktiken på måndagen tog jag en 20 minuters promenad innan jag fixade i hemmet, lagade middag innan jag kunde njuta av en kväll på soffan. På tisdagen var maken ledig från arbetet och när det blev mer eller mindre ett uppehåll från regnet passade vi på att ta en promenad till kvällen. På onsdagen satt jag i ett långt samtal med min ena grupp för att fixa uppgiften ihop, därefter njöt jag och maken framför lejonkungen från 2019. Igår fick jag skönt nog sluta tidigare från praktiken samt fick jag och min andra gruppmedlem tid över för uppgiften som vi sedan skickade in. Till kvällen njöt jag och N framför star wars mandalorian serien som var riktigt bra! 

Idag startade dagen också tidigt med att förbereda mig inför mitt seminarium. Det kändes bra och jag hoppas innerligt att det har gått som det känts men det återstår att se nästa vecka då vi får våra kommentarer kring upplägget och uppgiften. Efter seminariet satt jag i minst en timme med min andra grupp och diskuterade kring upplägget till nästa seminarium vi har om en vecka och suttit och skrivit självständigt på min del. Nu njuter jag av lite soffa tid, ska ta mig något mellanmål och invänta att maken kommer hem. Planen för kvällen blir en myskväll framför idol och förhoppningsvis något gott till det!

Hoppas att ni fått en superfin vecka hittills och att ni får en fin helg allesammans! ♥

6 reaktioner till “Vecka 41 hittills

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s