God kväll! Idag är det kanelbullens dag, är det någon som missat? Själv var jag snabbt iväg till affären för att köpa två nybakta kanelbullar från Ica till mig och maken och dessutom stödja bröstcancer som varje år. Fler som köper dessa bullar eller äter ni hellre hembakat? Hade velat baka själv men eftersom vi inte vill ha massa sött i hemmet är köpes mycket bättre för oss.

Söndagen har bestått av att fixa i hemmet som gårdagen och se på en massa härliga filmer. Jag har även smått pluggat idag och skrivit ut ett papper som jag ska ha med mig inför praktiken imorgon. Som för tre veckor sedan känner jag ingen nervositet men däremot taggad på att återigen få komma ut och få mängd träning. Alltid kul att dessutom göra något annat än skrivuppgifter. Jag har även hunnit med att träna en stund på morgonen också vilket är himla välbehövligt. Kvällen fortsätter lugn framför filmer och ska ta en kopp te och äta goda chokladbollar till kvällen. Har man väl börjat tjocka sig kan man lika gärna fortsätta hehe.

Veckans höjdpunkt: träffat min bästa vän igen efter mer än en månad ifrån varandra. ♥

Veckans bästa: hunnit med tre promenader denna vecka samt två träningspass. Himla skönt!

Veckans sämsta: att jag inte lyckades hitta några mammakläder i tisdags. Endast H&M som har mammakläder i fysisk butik i dagens läge och de har ett väldigt litet utbud. Lyckades köpa ett par strumpbyxor men dem tryckte obehagligt mycket på magen att jag ska försöka lämna tillbaka dem.

Veckans chockerande: måste vara grupparbetet som kom ut i måndags. Läraren måste ha missat helt att titta i vårt schema när hon lade in en sådan stor uppgift. Tur nog är vi relativt klara men det är ändå ett stressmoment som går parallellt med allt annat i skolan just nu.

Veckans mående: bara bra! Finns verkligen ingenting att klaga på skönt nog.

Veckans mysigaste: det måste nog ha varit torsdagen då både jag och maken var lediga från jobb/skola. Så trevligt att kunna ta promenad ihop och spendera tid och sedan mysa i soffan till kvällen.

Veckans dryck: pumpalatten ifrån Espresso House. Dyr och onyttig, men ack så god!

Veckans köp: jag har köpt ett par mamma strumpbyxor till mig samt ett par mamma leggings jag är väldigt osäker på om jag ska behålla. Sedan har jag även köpt en super fin tröja ifrån H&M som kommer passa fint nu under hösten. Även köpt ett urtjusigt diadem från Glitter!

Veckans längtar till kommande vecka: de tre lediga dagar jag har tillsammans med maken nästa vecka. Ser så fram emot att få mer gjort i hemmet, till bebis och ta det lugnt tillsammans och njuta av varandra som man inte hinner med under vardagen. ♥

16 reaktioner till “4 oktober

 1. Försökte hitta dessa bullar på Ica men såg inte till dem , får köpa när jag ser dem för att stödja🌸💞bakade dock kanelbullekladdkaka kram

  Gilla

 2. Låter som om du både har det bra och mår bra 👍 Vi firade också kanelbullens dag men vi köpte en påse frysta kanelbullar på Ica så vi firar i flera dagar.. 😊 Har även köpt rosa bandet det har blivit en vana att göra det varje år.. Ha en fortsatt fin vecka och förlåt att du fått vänta så länge på svar har för mycket omkring mig just nu.. Kram Nicki 🤗

  Gilla

 3. Tycker det är svårt att hitta kläder! Är plus size och enda butiken här som hade det var hm och de har tagit bort det. Brukade vilja ha mammakläder för att de var sköna, men hm hade tagit bort så mycket. Himla tråkigt!

  Gilla

 4. Jag åt ingen bulle under kanelbullensdag, jag fick vänta till igår istället, men det var lika gott då 🙂 Blev köpesbullar från ICA men föredrar nog hembakat 🙂

  Gilla

 5. Gott med bullar så där på Kanelbullens dag. Jag är förtjust i hembakat, men i år blev det istället ett paket köpta då tiden som nybliven mamma inte riktigt räcker till bullbak.

  Svar: Tack så mycket för att du tog dig tid att läsa inlägget och lämna ord.

  Kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s