Godkväll allihopa! Hur har er fredag hittills varit? Min har varit väldigt trevlig och välbehövlig! Var redan i skolan vid 09:00 idag för att träffa min grupp till ett seminarium vi ska redovisa ihop och diskuterade arbetsuppgiften. Därefter satte vi oss efter föreläsningen och sammanställde i princip hela arbetet tillsammans på en gång. Himla skönt då jag nästa vecka går ut på praktik igen och inte har stor lust att göra ett grupparbete på sidan av. Var inte hemma fören vid 15:00 och har legat och vilat på soffan framför Mulan filmerna. För vet ni vad? Min älskade bror har idag skaffat Disney+ som han gladligen delar med sig av till mig. Så mysigt och hela fredagskvällen är räddad då maken min kommer hem lite senare idag. Planen för kvällen i övrigt är att äta lasagne framför någon Disney film och baka chokladbollar till kvällen framför idol.

Hur har de övriga dagarna varit hittills? För mig har det bara varit bra. I onsdags åkte jag in till skolan tillsammans med två vänner och diskuterade inför kommande hemtenta. Därefter gick jag till Campusbokhandel där jag hämtade två böcker som är till kommande kurs under hösten. Ser väldigt fram emot att bli av med den kursen då det är statistik – ett svårt ämne att begripa för mig. Får börja tidigt med andra ord! Annars vart onsdagen lugn tillsammans med maken.

Igår var både jag och maken lediga och vi spenderade dagen tillsammans. Hunnit handla in tills söndag, tagit en skön promenad på ca 40-50 minuter och sedan myst i soffan. Jag tog ett välförtjänt fotbad under kvällen och N gjorde en köttgryta som var så god men tyvärr alldeles för stark för mig för närvarande typiskt nog.

Hoppas att ni har haft en fin fredag och att ni får en fin start på helgen!♥ 

5 reaktioner till “Produktiv dag

  1. Graviditeten kan vända upp och ner på smaken, jag tappade en favoriträtt när jag väntade andra sonen, än idag snart 40 år senare, kan jag få kväljningar när jag tänker på den
    Ibland är det skönt när partnern är ute nån kväll och man kan ”bara vara”

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s