Sista dagen på september och mycket har hänt denna månad. Tänkte sammanfatta min månad som jag gjort de tidigare åren då det var länge sedan jag gjorde ett sådant inlägg. 

Sammanfattning av september 2020

Vad har varit det bästa denna månad? – det är ju helt klart vår vigsel den 12 september!

Vad har varit det bästa 2.0? – att få köpa in allt till bebis. Denna månad har sambon och jag köpt verkligen allt som behövs till bebis och är nästan klara med allt nu. De stora sakerna är inhandlade!

Vad har varit det sämsta denna månad? – en incident som jag inte tänker gå närmre in på här, men som jag ändå hoppas på kommer lösa sig på ett eller annat sätt.

Vad har hänt under denna månad? – som sagt har jag gift mig, vi har handlat en massa till bebis, jag har varit på undersökning hos barnmorskan, varit i Stockholm och träffat min familj, spenderat tid med vänner och haft en bra månad i skolan.

Köpt något denna månad? – spjälsäng, skötbord plus skötbädd, hjul till vagnen, sele, bröstpump och nappflaskor från Philips, örontermometer och nässug och lite andra tillbehör till bebis, bebiskläder, kläder till mig, min bröllopsklänning och brudbukett, andra bebissaker, saker till skolan och lite till hemmet, håruppsättningar. Det vad jag kan komma på just nu.

Fått något denna månad? – fått smycken och bidrag till bebis i födelsedagspresent av mina föräldrar samt bror där jag köpte en skötväska, en skål i porslin med salladsbestick av min faster med familj i bröllopspresent och produkter från ett samarbete jag är väldigt nöjd över.

Läst något utöver kurslitteratur? – läst lite i min bok ”föda utan rädsla” men mestadels bara inledningen hittills.

Är det något du längtar till i oktober? – halloween och få pynta hemmet med pumpor. Älskar den högtiden! Längtar till att få träffa barnmorskan igen och lyssna på hjärtljuden hos bebis och längtar tills nästa resa till Stockholm där jag både ska till tandläkaren och träffa familjen igen.

Månadens mysigaste? – alla bebissparkar. Det är både underbart och lugnande att känna bebisens sparkar. Mysigaste på månaden är också att få gifta sig och ta hans namn och han mitt och bli en familj på riktigt ♥

Månadens största tankar? – måste vara bebisnamn. Jag har fortfarande jättesvårt att veta vad jag vill döpa min älskade son till medan min sambo är 100% säker på vilket namn han vill ha och försöker nu övertala mig. Jag tar gärna emot tips ifrån er! 

Jag hoppas verkligen att er månad har varit bra och att ni får en toppen start på riktiga höstmånaden imorgon! Har ni några planer? Ett inlägg kommer upp innan veckans slut med vad som händer under oktober månad för mig och håll utkik imorgon då ett roligt samarbete kommer dyka upp under dagen! ♥

7 reaktioner till “Sammanfattning av september 2020

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s