God kväll. Hur har er måndag varit? Själv har min måndag varit väldigt lugn. Startade dagen med att säga hejdå till min mamma som åkte iväg till sitt arbete medan jag slog mig ned i soffan framför GG och åt frukost. Vid lunchtid gick jag ut på en skön 25 minuters promenad i området för att få lite rörelse och frisk luft innan jag skulle sitta i en bil i ungefär 2 timmar. Väl hemma i Örebro igen så har vi bara handlat och ätit middag och tittat på TV. Jag har under kvällen tittat klart på GG, riktigt bra sista säsong och bra serie i övrigt! Nu blir det en fortsatt lugn måndagskväll och se på lite film och serier. 

Vill dessutom skicka med ett stort grattis till min kusin som idag fyller hela 23 år gammal! Ingen dålig ålder som jag nyss klev ur. All kärlek till honom!

Hoppas ni får en fin tisdag imorgon! ♥

6 reaktioner till “28 september

 1. så magen växer. ja tycker din graviditet syns och går fort framåt medans en vän till mej fattar inte hur länge hon har kvar och är nog lite innan dej men aklltså syns inte så mycket och tiden känns oändlig fniss

  Gilla

 2. En lagom skön måndag, klokt att ta en promenad innan bilresa.
  Så fint foto.
  Jag har som sagt inte varit i ruinen på ca 30 år, det kräver tydligen att man får besök för att besöka den.
  önskar dej en fin dag

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s