Hallå hallå. Hur har er helg varit? Min har varit helt underbar och en helg jag längtat efter och behövt. I fredags vid 13:00 tiden begav vi oss av mot Stockholm för en helg tillsammans med min familj. Vi var väl framme innan 15:30 och medan min bror och man gick ned för att spela discgolf stannade jag hemma med min brorsdotter och gjorde lite läxor. När hela familjen var samlad åt vi tacos ihop och mös oss sedan ned i soffan framför idol. Ett riktigt spännande avsnitt må jag säga, men helt fel person som åkte ut. 

Igår åkte hela familjen iväg till Farsta centrum för en shopping dag. Jag och maken fick med oss bland annat strumpbyxor, vantar, en filt, en handduk med plats för huvud och två pyjamas till bebis. Väl hemma åt vi lunch och sedan gick jag och mina föräldrar iväg på en skön promenad på ungefär en timme. Soligt och varmt var det och riktigt skönt att röra på sig. Medan männen gick iväg för att spela discgolf stannade jag och mamma hemma och hade vårt härliga samtal som alltid innan det var dags att laga middag: hemmalagad pizza som vi allihopa åt tillsammans! Därefter blev det film mys i soffan och under gårdagens kväll var lillen verkligen igång. Låg i mannens knä med hans hand på magen så han fick ta del av den ljuvliga känslan ♥

Idag har vi återigen befunnit oss i ett shoppingcentrum och jag och min man shoppade galet mycket inne på Kappahl. Fick med oss två tjocktröjor, matchande tofflor och vantar, en body med ugglor på och en mössa. Fick dessutom med oss termometer och nässug till bebis. Alltid mysigt att köpa saker till bebis och nu är det bara jag kvar. Vid ett kom min faster och farbror hem till oss på fika och fick en superfin skål med salladsbestick i bröllopspresent! Även hunnit se på härliga Hammarbymatchen som slutade 3-1 mot Falkenberg! Haft en för jävulusisk huvudvärk som skönt nog mildrats ned lite nu inför kvällen som krävts vila, alltid jobbigt då jag försöker undvika Alvedon så gott jag kan. Nu blir det att se på TV och troligen gå och lägga mig tidigt då jag är rätt trött. 

Jag hoppas att ni haft himla mysig helg & att ni får en himla fin start på vecka 40 imorgon! 

6 reaktioner till “Helgen vecka 39

  1. Jag kikade också på IDOL. Tyckte att framträdanden var mkt bättre när de kördes från hotellrummen. Indra var inte någon favorit till mig tyckte det var rätt personer som stod kvar sist

    Gilla

  2. Alltid kul att åka till Stockholm och hälsa på familjen, att shoppa loss och få med en massa fint hem. Du har en supersnygg klänning på dej på fotona, ja du är förstås också snygg.
    Min helg har tillbringats med bästa vännen från min tidigare bostadsort, och hennes man.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s