Lillen är i fullgång i magen så vila för tillfället är rätt uteslutet och tänkte kika in här och uppdatera er om min vecka hittills. I måndags var jag ute på praktik och endast observerade en audionom. Både lärorikt och roligt! Efter praktiken umgicks jag med min älskade man och spelade fia med knuff några gånger. Igår var jag skönt nog ledig och tog en skön promenad tillsammans med N. Det var strålande solsken och varmt så då får man passa på! Dock fick jag hemska smärtor mitt under promenaden men jag led igenom dem och kämpade vidare. Mös framför Enola Holmes som var en helt okej film och spelade spel. Idag var jag åter på mitt arbete för ett kortare pass som gick jättebra. Både trevligt att träffa på kollegor och boende igen vilket var ömsesidigt! Efter arbetet åkte jag bara hem och tagit det lugnt hemma och skickat in mitt arbete till min mentor. En lugn och mysig dag trots arbete, vilket har behövts! 

På tal om lillen har han varit i fullgång hela dagen. Jag tycker det är riktigt mysigt och lugnande. N har fått känna på när han sparkar och jag har även lyckats filma en liten snutt när han sparkar så att det syns. Det är väldigt svårt må jag säga men det blir väl mer tydligt för var dag som går! Idag går vi in i en ny graviditetsvecka och till helgen hoppas jag fånga nya roliga bilder till graviditetsinlägget i mysiga miljöer! 

Hoppas ni fått en super fin torsdag idag och hoppas att ni får en fin fredag imorgon! ♥

4 reaktioner till “Uppdatering

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s