Godkväll allesammans! Hur har helgen varit? Själv har min helg varit väldigt lugn och trevlig. Igår ”firade” maken och jag en vecka som gifta med att äta god grönsakssoppa med grekiskt lantbröd och spelade fia med knuff. Tidigare hade han arbetat under dagen medan jag tog en rätt lugn dag utan plugg och små städade på hemmet och njöt i soffan. Idag hann jag med lite plugg och fixat mer i hemmet och även varit inne i stan idag tillsammans med en vän. Väl hemma sedan har jag tagit det lugnt med N och tagit ett skönt fotbad framför förfärliga snömannen som var hur mysig som helst! Blir en fortsatt lugn kväll innan jag behöver lägga mig inför en ny spännande dag på praktiken! 

Veckans

Veckans höjdpunkt: praktiken måste jag nog ändå säga. Det har varit roligt att få vara självständig tillsammans med en medstudent och äntligen få lite patientkontakt igen och göra det jag inom några månader själv kommer göra som legitimerad audionom.

Veckans jobbigaste/tråkigaste: att jag inte kunde få tid hos min barnmorska denna vecka. Hade fått en tid men eftersom jag var ute på praktik så kunde inte jag och enda lediga dagen kunde inte min barnmorska. Skönt att få träffa henne nästa vecka!

Veckans bästa: spendera tid tillsammans med min underbara man. ♥

Veckans mående: bra, men det var en dag (i onsdags) som jag mådde hemskt dåligt efter att ha ätit en stark maträtt. Men skönt nog gick det över. Vaknade upp i natt med att jag hade spya i munnen och därefter hade hemsk halsbränna, men det får man väl ta när man är gravid haha.

Veckans inköp: idag lyckades jag få med mig hem två hårspännen från Ur&Penn, produkter ifrån apoteket, tre anteckningsböcker och tre pennor ifrån Clas Ohlsson samt bytte en tröja mot en annan.

Veckans längtar efter: längtar tills att få åka till Stockholm nästa helg!

Veckans idylliska: tiden efter praktiken då man bara fått sitta i soffan, latat sig och ätit gott.

Veckans väder: rätt mulet och trist väder hela veckan, måndagen startade med regn men sedan dess har det varit lite blandat med några soliga dagar. Idag var det himla typiskt höstväder!

Veckans godaste måltid: måste nog varit soppan N gjorde i lördags tillsammans med grekisk lantbröd. Den kommer nog ändå först, känns väldigt höstigt och gott. På andra plats må jag säga var lax, pasta och pesto. Mums!

Veckans mysigaste på TV: måste vara idol, så roligt att det nu äntligen börjat igen och på Netflix må jag säga Gossip Girl.

Hoppas er vecka också varit bra & att ni får en fin start på nästa vecka! ♥

8 reaktioner till “Helgen vecka 38

  1. En bra vecka får man väl säga bortsett från måendet efter den starka rätten. Tyvärr är inte halsbränna helt ovanligt i samband med graviditeten.

    Hoppas du får en bra start på den nya veckan!

    Gilla

  2. Underhållande och trevligt att läsa här också och jag förstår att det var skönt att ta igen sig lite helgen efter bröllopet. . Ha en fin vecka nu och var rädd om dig.. Kram 🤗

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s