Tiden springer iväg och jag har inte haft en lugn stund på flera dagar. Det är inte fören idag som jag verkligen kan pusta ut och andas ut, trots att jag fortfarande har föreläsningar att delta på via Zoom och ett portfolioarbete som ska skrivas. Hur har ni det? 

Det var nu länge sedan jag skrev en vardagsuppdatering. En av mina favorit inlägg att skriva men tiden är knapp ibland. Tänkte i detta inlägg skriva om dagarna som varit utöver vigseln då jag tänkte skriva om den dagen i ett separat inlägg imorgon! Kan fortfarande inte förstå att jag är en gift kvinna i dagens läge och inom några månader mamma till en otroligt fin liten pojke. Trots att år 2020 startade väldigt tragiskt så måste jag ändå få säga att jag är himla nöjd över året!

Onsdag den 9 september: 
Då hade jag föreläsning mellan 10-12:00 och efter föreläsningen åkte jag bara hem och tog det lugnt. Inget speciellt hände denna dag vad jag kan minnas.

Torsdag den 10 september:
Då var jag ledig ifrån skolan men jag satt hemma med grupparbetet och med min partner i telefon. De hade ändrat drastiskt från att ha examinationen på plats i skolan till ett möte på Zoom så att vi behövde göra några förändringar. Annars arbetade maken min ett kvällspass medan jag tog det lugnt hemma.

Fredag den 11 september:
Då hade jag examination i hörselinformation som gick bra! Hittills inte fått mitt betyg men våra kommentarer tyder inte på att vi ska bli underkända skönt nog. Efter seminariet åkte jag iväg tillsammans med min make till skräddaren för att hämta våra kläder inför dagen därpå. Åkte också förbi en vän för att hämta lite kurslitteratur och vidare till en blomsteraffär i stan för att köpa en brudbukett till mig. Väl hemma städade vi och fixade undan lite stök och vid 19:00 kom min familj hit till oss då vi njöt av en god middag ihop och jag fick därefter öppna lite presenter av min familj då jag fyllde år dagen efter. Vi alla lade oss rätt tidigt den kvällen då vi alla ville vara pigga och glada inför vår en av de största händelserna i mitt och N liv! ♥

Måndag den 14 september:
Jag hoppar över helgen men kan nämna kort att vi hade ätit god frukost ihop dagen efter vigseln, njutit av staden vi befann oss i innan vi åkte hemåt mot Örebro igen. Familjen stannade kvar en timme efter vi kommit hem för att fira min ”födelsedag” lite extra med en hemmagjord tårta. När familjen väl åkt hem slog N och jag på fotbollsmatchen mellan Helsingborg och Hammarby där det dessvärre slutade oavgjort. Kvällen blev därefter väldigt lugn och mysig och jag somnade rätt fort då jag knappt haft tid att vila ut under helgen och var väldigt trött.

Måndagen startade då tidigt eftersom jag hade första praktikveckan för höstterminen. Jag chockerade mig mycket genom att inte vara ett dugg nervös och första dagen gick bra med små problematiska händelser med tekniken bara. Efter praktiken åkte jag och N för att handla och tog det sedan lugnt framför idol.

Tisdag den 15 – torsdag den 17 september:
Resten av praktikveckan gick fortsatt bra! Jag upplevde att jag kunde bemöta patienter med trygghet och kunskap vilket gör mig väldigt glad. Jag trodde dock att graviditeten skulle spela in mer då jag både är mer trött och disträ än vad jag tidigare varit, men icke då. Däremot ska vi inte diskutera hur jag ibland mådde efter dagens slut då jag istället var helt urlakad och behövde vila rätt mycket. Dagarna såg rätt likadana ut med idol till kvällen och spendera tid med maken min. Varit och hämtat ut två paket under denna vecka med mer babysaker såsom bröstpump och tillbehör, skötbord + bädd, skötväska med mera. Dock var min gravidhjärna inte att leka med igår och jag missade det mittersta sms:et och kom bara hem med två av tre paket. N var lagom road men vi åkte tillbaka för att hämta ut det missade paketet haha. Det andra som hände mig denna dag tänkte jag återberätta i ett graviditetsinlägg sedan då det var en himla knäpp händelse haha!

Idag är det äntligen fredag och jag är ledig! Ska bli skönt att få vila upp mig efter veckans praktik och jag ska även skriva klart mitt portfolioarbete så att jag slipper stressa med den. Haft två föreläsningar från 8-12 via Zoom och påbörjat portfolioarbetet nu under förmiddagen. När maken slutar sedan ska vi åka iväg och lämna in hans motorcykel på verkstaden och ha en lugn fredagskväll hemma bara. Inget mer planerat än så länge! Hoppas att ni får en fantastisk fin fredag idag så får ni uppdatering från lördag den 12 september imorgon! 

Kram ♥

11 reaktioner till “Vardagsuppdatering

 1. Hoppas verkligen att helgen blir lugn och skön! Även om 2020 inte varit ett så roligt år så har det hänt mycket positiv på ert personliga plan i alla fall ❤

  Gilla

 2. Oj vad mycket spännande och roligt att läsa du skriver verkligen bra.. Som vanligt missar jag många inlägg både hos dig och andra på grund av tidsbrist men jag försöker.. 2020 är verkligen ditt år stoa händelser i ditt liv 🤗👍 hoppas du får en fin helg nu kram 👍🤗😉

  Gilla

 3. Det är verkligen speciellt det här att från en dag till en annan bli fru, och att börja kalla sin sambo för make😄 Tänk att ett år som började som det gjorde har utvecklats till något så fantastiskt fint och bra!❤️ Förstår att du kan behöva pusta ut efter dessa intensiva dagar, så hoppas att helgen blir härlig, lugn och skön. Så tänkte jag säga grattis i efterskott också! Både till födelsedagen och att examinationen gick bra😄

  Gilla

  1. Ja, det är verkligen en omställning och en kärlek som både är densamma och nyfunnen 💕
   Ja, helt galet hur ett så sorgsam start på året kan bli så himla vacker och lycklig de senare månaderna! Det är galet och gillar det starkt 😀
   Tack snälla 💕

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s